+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Színterápia tanfolyam 3 napban

 

A három napos Színterápia tanfolyam a színeken keresztül ad egy mélyebb szintű önismeretet és önfeltárást. A 14 színnel, mint energetikai eszközzel dolgozunk…

MIÉRT?

Miért hasznos a Színterápia tanfolyam?

2020. március 7-8. éa 2020. április 4. (3 nap)

Színterápia tanfolyam

Megismerkedhetsz a színek mélyebb üzeneteivel, felfedezheted pozitív és negatív aspektusait, illetve különböző megélési szinteken a jelentésüket: fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális.

A tanfolyam az önismeret útján, saját színezéseden keresztül mutatja meg a módszer lényegét.

A képzés első napján elkészíted saját színezéseidet, melyet a harmadik napon együtt fogunk átnézni és „kiértékelni”. Továbbá az első napon az alapszínekkel ismerkedünk meg.

A második nap végére ráláthatsz saját magadon keresztül, hogyan is tud kapcsolódni egy-egy szín akár egyénileg, vagy a többi színnel kézen fogva hozzád, s ezáltal egy egyszerű színezés miben segíthet akár téged, vagy tanácsadásban a másik embert.

Ezen módszer más módszerekkel együtt kombinálva új szintet tárhat fel önmagunkból és a másik emberből is.

A módszer elsajátításának célja lehet önmagad mélyebb megismerése és a színterápia gyakorlati alkalmazásának beépítése az életedbe. Továbbá másoknak is képes leszel tanácsot adni az önismeretben és a színek használatában.

A színekkel való munka során használunk Aura Soma Egyensúly üvegeket és Aura Soma Tarot kártyát is.

VÁLASZTHATÓ

Színterápia képzésünk a tanfolyam mellett online tanfolyamként is választható

Személyes tanfolyam keretében

A Színterápia 3 napos tanfolyam esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást.
A hétvégi elfoglaltságot jelentő  3 napos képzés esetén szombaton 10-17:30-ig, vasárnap pedig 9-16:30-ig tart a program

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

A Színterápia online tanfolyam esetén otthonról, saját beosztásod szerint is tanulhatsz a 8 hetes online tanfolyamunk keretei között.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük és szabadon dolgozhatod fel az anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

Tematika:

1. nap

» saját színezések elkészítése;

» a színek tudományos és holisztikus megközelítése;

» elsődleges színek (kék, sárga, vörös) több szintű megismerése;

» színmeditációk Aura Soma Egyensúly üvegekkel és Tarot kártyákkal.

 

2-3. nap

» a másodlagos és a harmadlagos színek több szintű megismerése;

» színmeditációk Aura Soma Egyensúly üvegekkel és Tarot kártyákkal;

» elemzés módszertan átadása saját színezés kiértékelésén keresztül.

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

2020. március 7-8. (szombat és vasárnap)
április 4. (szombat)

Szombaton 10-17:30-ig, vasárnap pedig 9-16:30-ig tart a program, délben egy órás ebédszünet.

A tanfolyam ára

A három nap ára: 45.000.- Ft,

amely tartalmazza a felhasználandó sablonokat, 14 színű ceruza készletet, és a 108 oldalas jegyzetet, melyet e-mailban elküldünk a tanfolyam első napja után.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Oktató

Varga Éva
színtanácsadó

Jelentkezés

Varga Éva: omniverzumszinek@gmail.com email címen

vagy az űrlapon

ITT jelentkezhetsz a Színterápia 3 napos tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő