+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Színterápia tanfolyam 3 napban

 

A három napos Színterápia tanfolyam a színeken keresztül ad egy mélyebb szintű önismeretet és önfeltárást. A 14 színnel, mint energetikai eszközzel dolgozunk…

MIÉRT?

Miért hasznos a Színterápia tanfolyam?

2020. március 7-8. éa 2020. április 4. (3 nap)

Színterápia tanfolyam

Megismerkedhetsz a színek mélyebb üzeneteivel, felfedezheted pozitív és negatív aspektusait, illetve különböző megélési szinteken a jelentésüket: fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális.

A tanfolyam az önismeret útján, saját színezéseden keresztül mutatja meg a módszer lényegét.

A képzés első napján elkészíted saját színezéseidet, melyet a harmadik napon együtt fogunk átnézni és „kiértékelni”. Továbbá az első napon az alapszínekkel ismerkedünk meg.

A második nap végére ráláthatsz saját magadon keresztül, hogyan is tud kapcsolódni egy-egy szín akár egyénileg, vagy a többi színnel kézen fogva hozzád, s ezáltal egy egyszerű színezés miben segíthet akár téged, vagy tanácsadásban a másik embert.

Ezen módszer más módszerekkel együtt kombinálva új szintet tárhat fel önmagunkból és a másik emberből is.

A módszer elsajátításának célja lehet önmagad mélyebb megismerése és a színterápia gyakorlati alkalmazásának beépítése az életedbe. Továbbá másoknak is képes leszel tanácsot adni az önismeretben és a színek használatában.

A színekkel való munka során használunk Aura Soma Egyensúly üvegeket és Aura Soma Tarot kártyát is.

VÁLASZTHATÓ

Színterápia képzésünk a tanfolyam mellett online tanfolyamként is választható

Személyes tanfolyam keretében

A Színterápia 3 napos tanfolyam esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást.
A hétvégi elfoglaltságot jelentő  3 napos képzés esetén szombaton 10-17:30-ig, vasárnap pedig 9-16:30-ig tart a program

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

A Színterápia online tanfolyam esetén otthonról, saját beosztásod szerint is tanulhatsz a 8 hetes online tanfolyamunk keretei között.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük és szabadon dolgozhatod fel az anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

Tematika:

1. nap

» saját színezések elkészítése;

» a színek tudományos és holisztikus megközelítése;

» elsődleges színek (kék, sárga, vörös) több szintű megismerése;

» színmeditációk Aura Soma Egyensúly üvegekkel és Tarot kártyákkal.

 

2-3. nap

» a másodlagos és a harmadlagos színek több szintű megismerése;

» színmeditációk Aura Soma Egyensúly üvegekkel és Tarot kártyákkal;

» elemzés módszertan átadása saját színezés kiértékelésén keresztül.

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

2020. március 7-8. (szombat és vasárnap)
április 4. (szombat)

Szombaton 10-17:30-ig, vasárnap pedig 9-16:30-ig tart a program, délben egy órás ebédszünet.

A tanfolyam ára

A három nap ára: 45.000.- Ft,

amely tartalmazza a felhasználandó sablonokat, 14 színű ceruza készletet, és a 108 oldalas jegyzetet, melyet e-mailban elküldünk a tanfolyam első napja után.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Oktató

Varga Éva
színtanácsadó

Jelentkezés

Varga Éva: omniverzumszinek@gmail.com email címen

vagy az űrlapon

ITT jelentkezhetsz a Színterápia 3 napos tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő