+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Színterápia online tanfolyam

 

8 hetes online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A Színterápia tanfolyam során, megismerkedhetsz egy komplett módszerrel, és rajta keresztül az itt használt 14 szín sokrétű üzenetével. Rátekinthetsz a színek pozitív és negatív aspektusaira, illetve különböző megélési szintjeire.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Színterápia online tanfolyam?

Azonnal kezdheted.

Színterápia online tanfolyam

A tanfolyam során saját színezésed alapján mélyebb önismeretre tehetsz szert, és közben önmagadon keresztül átdolgozod a színek jelentését. Mély élményt ad a színekkel történő munka, mely hatással van tudatos és tudattalan tudati tartalmaidra is.

Első lépés lesz saját színezésed elkészítése a megadott lépések alapján, hogy a későbbiekben újra és újra elővéve és rátekintve saját színezésedre mind mélyebbre és mélyebbre juss önfelfedezésedben.

A színérzékelések közül kiemelt hangsúlyt fektetnek a leckék a vizualizációra, hogy a belső színélményt minél többször megtapasztald, ezáltal a színekhez kapcsolódó intuitív képességed folyamatosan tisztul és élesedik.

A tanfolyamot használhatod pusztán önismereti tréningként, de felépítésének köszönhetően, másokkal folytatott tanácsadói munkába is beépíthető, azoknak hatékony kiegészítője lehet.

A tanfolyam célja, hogy saját színezésen keresztül rálássunk önmagunkra (vagy arra, akit színeztetünk), mélyebb önismeretre tegyünk szert, és átfogóbb képet kapjunk elakadásainkról és fejlődési lehetőségünkről.

A Színterápia tanfolyam során 8 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

1. lecke
1) Bevezető
2) Saját színezés elkészítése
3) Színterápia holisztikus szemléletben
4) Színérzékelés

2. lecke
1) Aura-Soma rendszere
2) Színrózsa
3) Színkeverés
4) Elsődleges színek
5) Komplementerek
6) Színmeditáció

3. lecke
1) Elsődleges színek
1.1) Vörös
1.2) Sárga
1.3) Kék

4. lecke
1) Másodlagos színek
1.1) Narancs
1.2) Zöld
1.3) Lila

5. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Arany
1.2) Királykék
1.3) Türkiz
1.4) Korall

6. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Olajzöld
1.2) Magenta
1.3) Rózsaszín
1.4) Tiszta

7. lecke
1) Hangzatok
2) Tendenciák
3) Csillagjegyek és a színek

8. lecke
1) Összefoglaló
2) Színkérdések
3) Színmátrix
4) Színezés elemzése

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A Színterápia tanfolyam során 8 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam azonnal kezdhető!

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja 24.000.- Ft, melyért 8 leckét küldünk.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben otthon tudsz haladni.

Letölthető anyagok

Előzetesen megnézheted a tanfolyam 0. leckéjét, melyet itt tölthetsz le:

0. lecke letöltése

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Oktató

Varga Éva
Színtolmács, Spirituális Lélekgyógyász

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Színterápia online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő