+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Színterápia online tanfolyam

 

8 hetes online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A Színterápia tanfolyam során, megismerkedhetsz egy komplett módszerrel, és rajta keresztül az itt használt 14 szín sokrétű üzenetével. Rátekinthetsz a színek pozitív és negatív aspektusaira, illetve különböző megélési szintjeire.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Színterápia online tanfolyam?

Azonnal kezdheted.

Színterápia online tanfolyam

A tanfolyam során saját színezésed alapján mélyebb önismeretre tehetsz szert, és közben önmagadon keresztül átdolgozod a színek jelentését. Mély élményt ad a színekkel történő munka, mely hatással van tudatos és tudattalan tudati tartalmaidra is.

Első lépés lesz saját színezésed elkészítése a megadott lépések alapján, hogy a későbbiekben újra és újra elővéve és rátekintve saját színezésedre mind mélyebbre és mélyebbre juss önfelfedezésedben.

A színérzékelések közül kiemelt hangsúlyt fektetnek a leckék a vizualizációra, hogy a belső színélményt minél többször megtapasztald, ezáltal a színekhez kapcsolódó intuitív képességed folyamatosan tisztul és élesedik.

A tanfolyamot használhatod pusztán önismereti tréningként, de felépítésének köszönhetően, másokkal folytatott tanácsadói munkába is beépíthető, azoknak hatékony kiegészítője lehet.

A tanfolyam célja, hogy saját színezésen keresztül rálássunk önmagunkra (vagy arra, akit színeztetünk), mélyebb önismeretre tegyünk szert, és átfogóbb képet kapjunk elakadásainkról és fejlődési lehetőségünkről.

A Színterápia tanfolyam során 8 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

1. lecke
1) Bevezető
2) Saját színezés elkészítése
3) Színterápia holisztikus szemléletben
4) Színérzékelés

2. lecke
1) Aura-Soma rendszere
2) Színrózsa
3) Színkeverés
4) Elsődleges színek
5) Komplementerek
6) Színmeditáció

3. lecke
1) Elsődleges színek
1.1) Vörös
1.2) Sárga
1.3) Kék

4. lecke
1) Másodlagos színek
1.1) Narancs
1.2) Zöld
1.3) Lila

5. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Arany
1.2) Királykék
1.3) Türkiz
1.4) Korall

6. lecke
1) Harmadlagos színek
1.1) Olajzöld
1.2) Magenta
1.3) Rózsaszín
1.4) Tiszta

7. lecke
1) Hangzatok
2) Tendenciák
3) Csillagjegyek és a színek

8. lecke
1) Összefoglaló
2) Színkérdések
3) Színmátrix
4) Színezés elemzése

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A Színterápia tanfolyam során 8 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam azonnal kezdhető!

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja 24.000.- Ft, melyért 8 leckét küldünk.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben otthon tudsz haladni.

Letölthető anyagok

Előzetesen megnézheted a tanfolyam 0. leckéjét, melyet itt tölthetsz le:

0. lecke letöltése

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Oktató

Varga Éva
Színtolmács, Spirituális Lélekgyógyász

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Színterápia online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő