+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Számmisztikai tanfolyam 4 napban

 

Ezen tanfolyam keretében megismerkedhetsz a számok csodálatos világával. A számok nem mennyiségeket, hanem minőségeket jelenítenek meg az életünkben. Energiák, melyek áthatják világunkat és mindennapjainkat.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Számmisztika tanfolyam?

2020. április 5, május 16-17, június 6.

Számmisztika tanfolyam

Ez alatt a négy nap alatt, megismerheted a születési számaidban rejlő üzenetet, és közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Megismerheted hozott energetikai mintádat, Lélekcélodat, Utadat, Sorsodat, Karmádat és az előtted álló feladatokat.

Tisztább képet kapsz, azon minőségekről, melyek megerősítésre, fejlődésre szorulnak, és megláthatod erősségeidet, amik segíthetnek neked, ha használod őket!

Beleláthatsz energetikai tükrödbe, mely tudatos megélése közelebb tud vinni Lelkedhez és Lélekfeladatodhoz.

VÁLASZTHATÓ

Számmisztika képzésünk a tanfolyam mellett több módon is választható

Személyes képzés keretében

A Számmisztika személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást.
A hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

A Számmisztika távoktatás képzés esetén otthonról, is tanulhatsz. A 6 hónapos, 24 leckés képzés távoktatásban is elvégezhető.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be az idődet, hogyan haladsz.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

A Számmisztika képzés online tanfolyam esetén otthonról is tanulhatsz. A 2×24 leckés alap és haladó tanfolyam 6 hónapos.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük és szabadon dolgozhatod fel az anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

Témák:

* Számok Egyetemes jelentése

* Napszámok

* Sorsút

* Sorsszámok

* Karmikus háromszögek

* Karma kör

* Temperamentum

* Nevünk üzenete

* és ami még belefér.

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

2020. április 5,
május 16-17,
június 6.

Szombatonként 10-17:30-ig, vasárnaponként pedig 9-16:30-ig tart a program, egy órás ebédszünettel.

A tanfolyam ára

A tanfolyam díja: 60.000.- Ft

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

Oktató

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító

Jelentkezés

Jelentkezni lehet az infoomniverzum@gmail.com email címen, vagy a jelentkezési űrlapon

 

ITT jelentkezhetsz a Számmisztika tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő