+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Spirituális Lélekgyógyász képzés

3 éves, 6 szemeszteres képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

Spirituális Lélekgyógyász képzést azoknak az Embereknek ajánljuk, akik aktívan kívánnak részt venni a Tudati fejlődés és a Változás folyamatában. Készek önmagukat megdolgozva és megfejlődve másoknak is, tanácsadóként utat mutatni a tudatos fejlődésben. Továbbá azoknak is, akik mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni.

 

MIÉRT HASZNOS?

Miért hasznos a Spirituális Lélekgyógyász képzés?

 2020 február 29-én indul a képzés.

Spirituális Lélekgyógyász képzés

A Spirituális Lélekgyógyász hiteles segítő, aki minőségi elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik, aki képes támogatni minden fejlődni és változni vágyó ember belső dimenzióit.

Egyértelmű tudása van a Lélek és Szellem minőségeiről, müködéséről és kapcsolódásaikról az emberhez. Tisztában van az ember multidimenzionalitásával, Sorsával, Karmájával és fejlődésének lehetőségeivel.  Ismeri és alkalmazza a Szellemi Törvényeket.

Tudja, hogy az ember céllal születik, és ez a cél a függőleges fejlődés, vagyis közeledni Lelke és Szelleme felé. Érti az egyéleti személyiség működését, és képes megmutatni az utat az egészséges, kiteljesedett személyiség, a Lélek és a Szellem felé.

Ismeri azokat a módszereket is, amelyek már a születés pillanatától megmutatják az ember Lelki Esszenciáját, ezen belül potenciális lehetőségeit és kihívásait az életében.
Utat tud mutatni a változáshoz, fejlődéshez, és képes felelősségteljesen segíteni. Ismer olyan módszereket, melyek használata megkönnyíti a másik ember belső, önismereti útját, és képes támogatni mielőbbi Lélekkel teli életét.

A képzésben lehetőség van arra, hogy aki önmagáért, az önismeretért tanul, annak nem kell vizsgákat tennie.

Célunk a tudás, a tapasztalás és a fejlődés támogatása.

A Spirituális Lélekgyógyász képzésben a diák fejlődése, önismeretének bővülése, tapasztalása kiemelten fontos. Minden témakört (számmisztika, színenergetika, rajzelemzés, meseterápia, OH kártya, asztrológia, stb…) saját élményen keresztül tanítunk. 

Saját tapasztalatodon keresztül mélyül az önismereted, finomodik és megértőbbé válik a személyiséged. 

Hosszúnak tünhet a három év a Spirituális Lélekgyógyász képzésben, azonban a fejlődés szempontjából csak egy pillanat. A Léleknek pedig nagy esély a személyiség fejlődése és tapasztalása. És szellemi oldalról nézve egész életünkben fejlődnünk, tapasztalnunk és haldnunk kellene a függőleges fejlődésben.

Tanáraink is járják a fejlődés és a nemesedés útját. Így tudnak hiteles útmutatók lenni másoknak is.

Spirituális Lélekgyógyász képzés célja, hogy minden a képzésben résztvevő diák fejlődjön, közelebb kerüljön ÖnmagáhozLelkéhezSzelleméhez és a Szellemi Törvényekhez, majd boldog, szabad és kiegyensúlyozott életet éljen a jelenleg zajló Változás Nagy folyamatában.

Az Omniverzum Szabadegyetem célja, hogy a végzett hallgatók vállalják és járják a tudatos fejlődés útját. Vállaljanak felelősséget Sorsukért, haladásukért és a Lélekkel teli életért. “Tudás csak egy módon szerezhető meg, tanulással.” – és mi a tudást kívánjuk megmutatni, ehhez pedig biztosítjuk a megfelelő tanulást.
A Spirituális Lélekgyógyász képzés hétvégi felnőttképzés. A harmadik év végén a hallgatók a sikeres vizsgák után tanúsítványt kapnak.
Képzésünk fő irányelve hiteles, magabiztos, tudással és tapasztalattal rendelkező Spirituális Lélekgyógyász tanácsadók képzése.

Képzéseink sikeres elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak, mellyel pszichésen egészséges embereknek segítő tanácsadást tarthatnak.

A képzést végzett hallgatók – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Személyes képzés keretében

A Spirituális lélekgyógyász személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást, kiegészítve írott tananyaggal.
A hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

A Spirituális lélekgyógyász távoktatás képzés esetén RÉSZBEN otthonról, is tanulhatsz. Az első 3 szemeszter távoktatásban is elvégezhető.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a képzés?

Témakörök

I-II. szemeszter:
» Integrál Szemlélet: Integrál filozófia és pszichológia
» Bach-virágterápia elmélet és gyakorlat
» Szellemi filozófia * a Szellemi Törvények, a Tudatosság emelkedése, törvényszerűségei
» Önismeret
» Függőleges Világkép
» Számmisztika 2000 után * Számszimbolika
» Kronobiológia-pszichogenetika
» Színterápia, Színenergetika
» Meditáció, Mantrák
» Szellemi Törvények, Életszabályok
» Családi rend és családállítás elmélet
» Nonverbális módszerek: Művészetterápia * Gyakorlati önismeret
» OH Önismeret
» Transzperszonális pszichológia
» Tanácsadás elmélete, gyakorlata

III-IV. szemeszter:
» Személyiséglélektan
» Asztrológia és Symbolon
» Új Energiás Tarot * Tarot Oda-Vissza, Fejlődési Mátrix
» Gyakorlati önismeret
» Meseterápia, Mesepszichológia
» Biblioterápia
» Maja Asztrológia, Maja önismeret, Maja rendszer
» Filozófia, Teozófia, Hylozoika, Szellemi Tanítások
» Módszertani gyakorló
» Egzisztenciális pszichológia
» Sugarak és Életutak
» Okkult Anatómia, Energetika, Csakrák, Aura
» Krízisintervenció
» Módszertani gyakorló

V-VI. szemeszter:
» Rajzelemzés elmélet és gyakorlat
» Fejlődéslélektan, Spirituális fejlődéslélektan
» Halál Tudománya, haldoklás, halál, gyász, gyászfeldolgozás
» Egészségpszichológia
» NLP * Én-kép, Mély belső átalakulás
» Művészetterápia * Képzőművészeti módszerek
» Mozgásos Önismeret
» Gyógyító beszélgetés elmélet és gyakorlat
» Az emberi lét teljessége
» A tudat teremtő ereje
» Kabbala, az Ember felépítése, fejlődése
» Szimbólumtan
» Útjelző Szavaink
» Energetika
» Pozitív pszichológia
» Sorsfordulók, Életszakaszok és rítusok

és rengeteg gyakorlat mind a hat szemeszter során! Kiemelt hangsúlyt helyezünk a gyakorlatra. Nem elméleti szakembereket képzünk, hanem olyan szakembereket, akik tudásukat gyakorlatban is kiválóan alkalmazzák.

A képzés 3 éves, 6 szemeszteres, összesen 672 tanóra, mely 390 óra elméleti és 282 óra gyakorlati képzés. Ezen kívül a sikeres vizsgához még legalább 400 óra otthoni tanulás szükséges.

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

 A Spirituális Lélekgyógyász képzés 6 szemeszteres, összesen 3 éves hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége (10 nap).
A képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.
A képzés 2020. szeptember 26-án indul.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2. emelet 5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak az ott alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

A képzés ára

140.000.- Ft/szemeszter,
egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft kedvezmény, mely összeget szeptember 15-ig és  február 28-ig kell kiegyenlíteni.
Havi részletfizetés lehetséges: 28.000.- Ft/ öt hónap alatt (februártól júniusig, illetve szeptembertől januárig) minden hónap 15-ig.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

 

Extra lehetőségek Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Spirituális Lélekgyógyász képzés programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő