+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Rólunk

 Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb emberré, hogy majd az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat. Sok szeretettel várunk, ismerj meg minket, légy a Diákunk.

 

Rólunk

Célunk | Tanításunk | Munkánk | Utunk

Spirituális képzésközpont

Omniverzum Szabadegyetem a Tudásiskola

A Kozmosz, Isten és mi emberek is a Nagy Tudati Váltás kellős közepében “állunk”.
Vagyis inkább haladunk, azonban, hogy ki merre veszi az irányt az teljes mértékben az egyéni szabad döntésén múlik. Ezt a döntést az emberek tudattalanul vagy tudatosan hozzák.
Te melyik csoportba tartozol?

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél TUDATOS változtatások szükségesek. Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Mit jelent ez?
Elhagyni a személyiségszintű, ego játszmákat, kilépni a dualitás fogságából, integrálni leszakadt és letapadt én-részeinket, és “megfogni” a Lélek kezét.

Létünkkel, életünkkel, tudásunkkal mi magunk az Új Utat járjuk és ezt kívánjuk mindenkinek megmutatni aki ezt választja. Felnőttképző iskolánkkal, képzéseinkkel a Tudatos Fejlődést és a Tudatosság Nagy Váltását támogatjuk.

Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb emberré, majd az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat, sok szeretettel várunk, légy a Diákunk.

Oktatók

Oktatóink

Ominverzum Szabadegyetem

Steinmüller Csilla Magdolna

Spirituális tanító, szellemi útonjáró
scsilla29@gmail.com
06-20/397-3930

Omniverzum Szabadegyetm

Domokos Erzsébet

Művészeti terapeuta, Maja Asztrológus, Spirituális Lélekgyógyász, oktatási vezető
erzsebet.domokos@gmail.com
06-20/333-6475

Ominverzum Szabadegyetem

Erőss Anna 

Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász
eross.panna@gmail.com
06-20/915-4469

Ominverzum Szabadegyetem

Varga Éva

Színterapeuta, Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász
eviica80@gmail.com

Ominverzum Szabadegyetem

Dr. Dalmadi Lilian

Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász, fogorvos, jóga oktató
anais.anayajoga@gmail.com

Ominverzum Szabadegyetem

Cserta Zsófia

Bach-virág tanácsadó, Kronobiológia

Ominverzum Szabadegyetem

Németh Katalin

Bach-virág tanácsadó, Szimbólumtan

Ominverzum Szabadegyetem

Magera Klári

Prana Nadi Nagymester, Bach-virág tanácsadó
06-20/489-7417

Ominverzum Szabadegyetem

Magera Ildikó

Spirituális Lélekgyógyász, Család- és Rendszerállító

Ominverzum Szabadegyetem

Sarka Violetta

Spirituális Lélekgyógyász, Egzisztenciális Pszichológia

Ominverzum Szabadegyetem

Hodicsekné Nagy Krisztina

Család- és Mozgásterapeuta

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő