+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Rólunk

 Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb emberré, hogy majd az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat. Sok szeretettel várunk, ismerj meg minket, légy a Diákunk.

 

Rólunk

Célunk | Tanításunk | Munkánk | Utunk

Spirituális képzésközpont

Omniverzum Szabadegyetem a Tudásiskola

A Kozmosz, Isten és mi emberek is a Nagy Tudati Váltás kellős közepében “állunk”.
Vagyis inkább haladunk, azonban, hogy ki merre veszi az irányt az teljes mértékben az egyéni szabad döntésén múlik. Ezt a döntést az emberek tudattalanul vagy tudatosan hozzák.
Te melyik csoportba tartozol?

Ahhoz, hogy Te ennek a változásnak és tudatossági szint emelkedésnek aktív részese legyél TUDATOS változtatások szükségesek. Le kell lépnünk a több tízezer éve taposott, jól bejáratott utunkról, és egy totálisan Új Úton kell elindulni.

Mit jelent ez?
Elhagyni a személyiségszintű, ego játszmákat, kilépni a dualitás fogságából, integrálni leszakadt és letapadt én-részeinket, és “megfogni” a Lélek kezét.

Létünkkel, életünkkel, tudásunkkal mi magunk az Új Utat járjuk és ezt kívánjuk mindenkinek megmutatni aki ezt választja. Felnőttképző iskolánkkal, képzéseinkkel a Tudatos Fejlődést és a Tudatosság Nagy Váltását támogatjuk.

Ha kész vagy elindulni a fejlődés, az önismeret, az integráció nem mindig könnyű útján, hogy először Önmagad válj tudatosabb emberré, majd az utánad jövőknek is meg tudd mutatni a kiteljesedettebb élethez vezető utat, sok szeretettel várunk, légy a Diákunk.

Oktatók

Oktatóink

Ominverzum Szabadegyetem

Steinmüller Csilla Magdolna

Spirituális tanító, szellemi útonjáró
scsilla29@gmail.com
06-20/397-3930

Omniverzum Szabadegyetm

Domokos Erzsébet

Művészeti terapeuta, Maja Asztrológus, Spirituális Lélekgyógyász, oktatási vezető
erzsebet.domokos@gmail.com
06-20/333-6475

Ominverzum Szabadegyetem

Erőss Anna 

Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász
eross.panna@gmail.com
06-20/915-4469

Ominverzum Szabadegyetem

Varga Éva

Színterapeuta, Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász
eviica80@gmail.com

Ominverzum Szabadegyetem

Dr. Dalmadi Lilian

Bach-virág tanácsadó, Spirituális Lélekgyógyász, fogorvos, jóga oktató
anais.anayajoga@gmail.com

Ominverzum Szabadegyetem

Cserta Zsófia

Bach-virág tanácsadó, Kronobiológia

Ominverzum Szabadegyetem

Németh Katalin

Bach-virág tanácsadó, Szimbólumtan

Ominverzum Szabadegyetem

Magera Klári

Prana Nadi Nagymester, Bach-virág tanácsadó
06-20/489-7417

Ominverzum Szabadegyetem

Magera Ildikó

Spirituális Lélekgyógyász, Család- és Rendszerállító

Ominverzum Szabadegyetem

Sarka Violetta

Spirituális Lélekgyógyász, Egzisztenciális Pszichológia

Ominverzum Szabadegyetem

Hodicsekné Nagy Krisztina

Család- és Mozgásterapeuta

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő