+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Rajzelemzés tanfolyam 5 napban

 

A rajzelemzés tanfolyam öt nap az Omniverzum Szabadegyetemen.

A tanfolyam során saját rajzunkkal is dolgozunk.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Rajzelemzés tanfolyam?

2020. március 7-8, április 18, május 9-10.

Rajzelemzés tanfolyam

Az első nap délelőtt megrajzoljuk a rajzteszteket, és utána megtanuljuk az elméletet és a rajzból “olvasást” is.

A rajzok a tudattalan üzenetei, melyet becsapni nem lehet. Lehet róla nem tudomást venni, sőt tagadni is, de talán érdemes belenézni ebbe az őszinte tükörbe

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Mivel foglalkozunk a tanfolyamon

Különböző rajztesztekkel is megismerkedünk:

» Hatkockás rajzteszt

» Ház, fa, ember, állat, szabad rajz teszt

» Stora-féle farajz-teszt

» Ház, fa- emberrajz (Buck)

» Wartegg-teszt

» Ember az esőben

» Anya gyermekével

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

2020. március 7-8,
április 18,
május 9-10.

Szombaton 10-17.30, vasárnap 9-16.30-ig tart a képzés, délben egy órás ebédszünettel.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyam ára

A tanfolyam díja: 75.000.- Ft

Oktató

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító

Jelentkezés

Jelentkezni lehet emailben vagy a jelentkezési űrlapon

infoomniverzum@gmail.com

ITT jelentkezhetsz a Rajzelemzés tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő