+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Rajzelemzés tanfolyam 5 napban

 

A rajzelemzés tanfolyam öt nap az Omniverzum Szabadegyetemen.

A tanfolyam során saját rajzunkkal is dolgozunk.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Rajzelemzés tanfolyam?

2020. március 7-8, április 18, május 9-10.

Rajzelemzés tanfolyam

Az első nap délelőtt megrajzoljuk a rajzteszteket, és utána megtanuljuk az elméletet és a rajzból “olvasást” is.

A rajzok a tudattalan üzenetei, melyet becsapni nem lehet. Lehet róla nem tudomást venni, sőt tagadni is, de talán érdemes belenézni ebbe az őszinte tükörbe

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Mivel foglalkozunk a tanfolyamon

Különböző rajztesztekkel is megismerkedünk:

» Hatkockás rajzteszt

» Ház, fa, ember, állat, szabad rajz teszt

» Stora-féle farajz-teszt

» Ház, fa- emberrajz (Buck)

» Wartegg-teszt

» Ember az esőben

» Anya gyermekével

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

2020. március 7-8,
április 18,
május 9-10.

Szombaton 10-17.30, vasárnap 9-16.30-ig tart a képzés, délben egy órás ebédszünettel.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

A tanfolyam ára

A tanfolyam díja: 75.000.- Ft

Oktató

Steinmüller Csilla Magdolna
spirituális tanító

Jelentkezés

Jelentkezni lehet emailben vagy a jelentkezési űrlapon

infoomniverzum@gmail.com

ITT jelentkezhetsz a Rajzelemzés tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő