+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Omnipszichológia tanfolyam

 

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől, mely során a leckéket hetente küldjük e-mailen.

A Lélek spirituális, halhatatlan részem. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja….

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Omnipszichológia online tanfolyam?

A tanfolyam 2020. márciusától kezdhető!

Omnipszichológia tanfolyam

A Világmindenségben Rend van. Ennek a Rendnek az alaptulajdonsága, hogy folyamatosan mozog és tágul. A Mindenség egy meghatározott Rend és Trend szerint fejlődik, melyet mi emberek rövid, egyéleti életünkben nem látunk át. A mi fizikai létezésünk egy röpke nanoszekundum (Kozmikus pillanat) a Mindenség időintervallumában, és ez alatt 70-80 év alatt számunkra egyáltalán nem átlátható a Teljesség működése. Egyenes vonalú, a múltból a jövőbe mutató utat látunk, pedig ez az út körkörös, spirális és állandóan emelkedő.
Azonban, ha nyitottak vagyunk és merünk kilépni megszokott gondolkodásunkból, meghalljuk elődeink tudását és tapasztalatait, és saját belső Fényünk segítségével megértjük a Mindenség Rendjét és Trendjét ráláthatunk az előttünk álló következő fejlődési lépcsőfokokra. Kitárulhat előttünk egy Új Világ!

Eljött az idő, hogy túllépjünk személyiségünkön és elinduljunk Szellemi Lényünk felé.

A hagyományos pszichológiát nyugodtan hívhatnánk perszonológiának, hiszen az az egyéleti személyiségben, annak történetében, megélt tapasztalataiban, érzéseiben, múltjában és vágyaiban gondolkodik és helyezi terápiájának középpontjába.

Perszóna = álarc, maszk, személyiség; ebben az értelemben a Való, az Igaz, a halhatatlan Lélekre rárakódott álarc. S ma szinte csak az álarccal azonosítjuk magunkat, azt csinosítjuk, festjük ki, tartjuk fiatalon, frissen és egészségesen, és közben teljesen elfelejtünk az álarc mögé nézni. Az Omnipszichológia és a Spirituális Lélekgyógyászat az álarc alá néz és kutatja a halhatatlan Lélek milyenségét, útját, célját, fejlődési irányát, és törekszik segíteni kiépíteni a kapcsolatot Igazi Lényünkkel.

Az Ember multidimenzionális Lény, akinek nem csak személyisége, hanem szellemi, lelki esszenciája is van, és a Vízöntő-kor magasabb tudatosságában ennek a tudásnak és tapasztalásnak a kapuja megnyílik számára. Elfogadjuk és megéljük a Szellem valóságát, ezért kijelenthetjük, hogy az Omnipszichológia hittel és tudással teli út.

Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk Teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell. Az első kapaszkodók már megvannak, melyeket azoknak kívánok megmutatni akik nyitottak rá …

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Webináriumos képzés keretében

Az Omnipszichológia webináriumos képzésünk keretében az online térben találkozva adjuk át a tudást.
A képzés során hétköznap esténként 19-21 óra között találkozunk az online térben és így, otthonodban sajátíthatod el az ismeretanyagot.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

Az Omnipszichológia 6 hónapos online tanfolyamunk esetében otthonról tanulhatsz.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

 • a Négy Út, a Negyedik Út;
 • Lényem részei: személyiség, Lélek, Szellem; fizikai, éter, asztrális, mentális, spirituális testeim;
 • Kabbala, Szefirotok;
 • Hármasság és Hetesség Törvénye;
 • ember, Ember, EMBER → fejlődési utunk;
 • a mechanikus ember (a mai személyiség);
 • az Ember Központjai, működése, okkult anatómia;
 • Emberiség eredete, fejlődése;
 • az emberiség fejlődésének Isteni Terve;
 • Tudat Forradalma;
 • Szellemi Törvények;
 • Hangok és csakrák;
 • Visszatérés Törvénye, Karma, Reinkarnáció;
 • Vízöntő-kor;
 • Spirituális fejlődéslélektan;
 • Mikrokozmosz, Makrokozmosz, Kozmosz;
 • Gyakorlati Élet: munka, feladat a hétköznapokban.

Részlet az első leckéből:

Pszichológia * Omnipszichológia

A pszichológia mindig volt és mindig létezett. Az idők folyamán hívták vallásnak, filozófiának, és kb. száznegyven éve hívják pszichológiának.

Azonban az, ahogy ezt ma általánosságban értelmezzük, az TÉVEDÉS! A „psziché” szó fordítása Lélek és Pillangó. A mai pszichológia azonban nagyon messze áll a Lélektől és a Pillangótól is.

Mert mi is a Lélek?

Az attól függ, kit kérdezünk. Nekem a Lélek a Szellemiségem spirituális része. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja.
A Lélek nem anyagi valóság. És ahogy minden, a Lélek megértése is változáson, fejlődésen megy keresztül. Lassan eljön az idő, hogy ha engedem, áthathatja személyiségemet, része lehet teljes mértékben életemnek, döntéseimnek, gondolatimnak és érzéseimnek, de megmérni és racionális bizonyítékokkal alátámasztani jelenleg nem lehet.

Eddigi földi léteink során (és ha számodra a reinkarnáció fogalma messze van, akkor ezt a gondolatot most még hagyd figyelmen kívül) a Lélek a szellemi, az angyali dimenziókban „lakozó” esszenciám volt, melyhez, ha közelebb tudtunk kerülni életünk során, akkor teljesebb, boldogabb és beteljesítőbb életet tudtunk élni. (Azonban ez nem volt könnyű, hiszen a padlás, a fátyol elválasztott ettől a tapasztalástól. Hogy miért? Ezt az Új Energia modulban részletesen átbeszéljük.) De ez most változóban van! Nagyon sok változás történt a Mindenségben is, és a Lelkem (és a Szellemi Esszenciám is) szeretne fizikai életem részese és tapasztalója lenni. És ennek itt az ideje…

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben. Összesen 24 leckét küldünk.

Az online tanfolyam díja

A tanfolyam díja: havonta 10.000.- Ft, hat hónapon keresztül.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni otthonodban.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Miért tanuljak Omnipszichológiát

Ez a tudás tudati kapukat nyit meg bennünk. Az új gondolatok és új impulzusok kimozdítják gondolati folyamatunkat a megszokott kerékvágásból. Új nézüpontokat kapunk általa, mely tágítja látásmódunkat és ezáltal tapasztalatainkat is.

Ha változtatni szeretnénk életünkön tudni és merni kell másként gondolkodni, mert ez a feltétele, hogy kilépjünk megszokott élettapsztalatainkból és új spirálíven kezdjünk lépkedni.

Azonban azt tudni kell, hogy az új impulzusok új voltázásokat hoznak az életünkbe, és ezeket adott pillanatban nem mindig látjuk pozitívnak. Azonban visszanézve az időben meglátjuk, hogy minden értünk és a fejlődésünkért volt és van.

Várlak a képzésben: Csilla

ITT jelentkezhetsz az Omnipszichológia online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő