+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Omnipszichológia tanfolyam

 

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől, mely során a leckéket hetente küldjük e-mailen.

A Lélek spirituális, halhatatlan részem. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja….

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Omnipszichológia online tanfolyam?

A tanfolyam 2020. márciusától kezdhető!

Omnipszichológia tanfolyam

A Világmindenségben Rend van. Ennek a Rendnek az alaptulajdonsága, hogy folyamatosan mozog és tágul. A Mindenség egy meghatározott Rend és Trend szerint fejlődik, melyet mi emberek rövid, egyéleti életünkben nem látunk át. A mi fizikai létezésünk egy röpke nanoszekundum (Kozmikus pillanat) a Mindenség időintervallumában, és ez alatt 70-80 év alatt számunkra egyáltalán nem átlátható a Teljesség működése. Egyenes vonalú, a múltból a jövőbe mutató utat látunk, pedig ez az út körkörös, spirális és állandóan emelkedő.
Azonban, ha nyitottak vagyunk és merünk kilépni megszokott gondolkodásunkból, meghalljuk elődeink tudását és tapasztalatait, és saját belső Fényünk segítségével megértjük a Mindenség Rendjét és Trendjét ráláthatunk az előttünk álló következő fejlődési lépcsőfokokra. Kitárulhat előttünk egy Új Világ!

Eljött az idő, hogy túllépjünk személyiségünkön és elinduljunk Szellemi Lényünk felé.

A hagyományos pszichológiát nyugodtan hívhatnánk perszonológiának, hiszen az az egyéleti személyiségben, annak történetében, megélt tapasztalataiban, érzéseiben, múltjában és vágyaiban gondolkodik és helyezi terápiájának középpontjába.

Perszóna = álarc, maszk, személyiség; ebben az értelemben a Való, az Igaz, a halhatatlan Lélekre rárakódott álarc. S ma szinte csak az álarccal azonosítjuk magunkat, azt csinosítjuk, festjük ki, tartjuk fiatalon, frissen és egészségesen, és közben teljesen elfelejtünk az álarc mögé nézni. Az Omnipszichológia és a Spirituális Lélekgyógyászat az álarc alá néz és kutatja a halhatatlan Lélek milyenségét, útját, célját, fejlődési irányát, és törekszik segíteni kiépíteni a kapcsolatot Igazi Lényünkkel.

Az Ember multidimenzionális Lény, akinek nem csak személyisége, hanem szellemi, lelki esszenciája is van, és a Vízöntő-kor magasabb tudatosságában ennek a tudásnak és tapasztalásnak a kapuja megnyílik számára. Elfogadjuk és megéljük a Szellem valóságát, ezért kijelenthetjük, hogy az Omnipszichológia hittel és tudással teli út.

Ahhoz, hogy megtaláljuk és megéljük önmagunk Teljességét az új minőség felé kell lépkednünk. És ehhez a pszichológia nézőpontjának is változni kell. Az első kapaszkodók már megvannak, melyeket azoknak kívánok megmutatni akik nyitottak rá …

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Webináriumos képzés keretében

Az Omnipszichológia webináriumos képzésünk keretében az online térben találkozva adjuk át a tudást.
A képzés során hétköznap esténként 19-21 óra között találkozunk az online térben és így, otthonodban sajátíthatod el az ismeretanyagot.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Online tanfolyam keretében

Az Omnipszichológia 6 hónapos online tanfolyamunk esetében otthonról tanulhatsz.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

 • a Négy Út, a Negyedik Út;
 • Lényem részei: személyiség, Lélek, Szellem; fizikai, éter, asztrális, mentális, spirituális testeim;
 • Kabbala, Szefirotok;
 • Hármasság és Hetesség Törvénye;
 • ember, Ember, EMBER → fejlődési utunk;
 • a mechanikus ember (a mai személyiség);
 • az Ember Központjai, működése, okkult anatómia;
 • Emberiség eredete, fejlődése;
 • az emberiség fejlődésének Isteni Terve;
 • Tudat Forradalma;
 • Szellemi Törvények;
 • Hangok és csakrák;
 • Visszatérés Törvénye, Karma, Reinkarnáció;
 • Vízöntő-kor;
 • Spirituális fejlődéslélektan;
 • Mikrokozmosz, Makrokozmosz, Kozmosz;
 • Gyakorlati Élet: munka, feladat a hétköznapokban.

Részlet az első leckéből:

Pszichológia * Omnipszichológia

A pszichológia mindig volt és mindig létezett. Az idők folyamán hívták vallásnak, filozófiának, és kb. száznegyven éve hívják pszichológiának.

Azonban az, ahogy ezt ma általánosságban értelmezzük, az TÉVEDÉS! A „psziché” szó fordítása Lélek és Pillangó. A mai pszichológia azonban nagyon messze áll a Lélektől és a Pillangótól is.

Mert mi is a Lélek?

Az attól függ, kit kérdezünk. Nekem a Lélek a Szellemiségem spirituális része. Nem az agyi folyamataim, nem a gondolataim, nem az érzéseim, nem a viselkedésem és nem is a tudattalanom, mint azt a mai pszichológia gondolja.
A Lélek nem anyagi valóság. És ahogy minden, a Lélek megértése is változáson, fejlődésen megy keresztül. Lassan eljön az idő, hogy ha engedem, áthathatja személyiségemet, része lehet teljes mértékben életemnek, döntéseimnek, gondolatimnak és érzéseimnek, de megmérni és racionális bizonyítékokkal alátámasztani jelenleg nem lehet.

Eddigi földi léteink során (és ha számodra a reinkarnáció fogalma messze van, akkor ezt a gondolatot most még hagyd figyelmen kívül) a Lélek a szellemi, az angyali dimenziókban „lakozó” esszenciám volt, melyhez, ha közelebb tudtunk kerülni életünk során, akkor teljesebb, boldogabb és beteljesítőbb életet tudtunk élni. (Azonban ez nem volt könnyű, hiszen a padlás, a fátyol elválasztott ettől a tapasztalástól. Hogy miért? Ezt az Új Energia modulban részletesen átbeszéljük.) De ez most változóban van! Nagyon sok változás történt a Mindenségben is, és a Lelkem (és a Szellemi Esszenciám is) szeretne fizikai életem részese és tapasztalója lenni. És ennek itt az ideje…

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben. Összesen 24 leckét küldünk.

Az online tanfolyam díja

A tanfolyam díja: havonta 10.000.- Ft, hat hónapon keresztül.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni otthonodban.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Miért tanuljak Omnipszichológiát

Ez a tudás tudati kapukat nyit meg bennünk. Az új gondolatok és új impulzusok kimozdítják gondolati folyamatunkat a megszokott kerékvágásból. Új nézüpontokat kapunk általa, mely tágítja látásmódunkat és ezáltal tapasztalatainkat is.

Ha változtatni szeretnénk életünkön tudni és merni kell másként gondolkodni, mert ez a feltétele, hogy kilépjünk megszokott élettapsztalatainkból és új spirálíven kezdjünk lépkedni.

Azonban azt tudni kell, hogy az új impulzusok új voltázásokat hoznak az életünkbe, és ezeket adott pillanatban nem mindig látjuk pozitívnak. Azonban visszanézve az időben meglátjuk, hogy minden értünk és a fejlődésünkért volt és van.

Várlak a képzésben: Csilla

ITT jelentkezhetsz az Omnipszichológia online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő