+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Maja Asztrológus képzés távoktatás

 

9 hónapos, összesen 36 leckét tartalmazó távoktatás keretében zajló képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

A Maja Asztrológus képzés során olyan szakembereket kívánunk képezni, akik a tananyag elsajátítása közben maguk is megismerik saját energia-csomagjukat, bejárják fejlődésük útját, így a tanfolyam végén nemcsak tudással, hanem gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Maja Asztrológus képzés?

Távoktatásban zajló képzés

Maja Asztrológus képzés távoktatás

Megszületésünkkel kapunk egy alapvető tulajdonság- és energiacsomagot. Ezek összessége határozza meg, hogy milyen személyiség művelődik ki bennünk, milyen tapasztalataink lesznek életünk során és hogyan alakul történetünk.

Magunkkal hozott tulajdonságiank, készségeink megismerésével és tudatosításával irányítani tudjuk figyelmünket, és ezáltal azokra a lényeges fejlődésekre koncentrálhatunk, amelyek szükségesek egyéni életutunk bejárásához és fejlődésünkhez. Emellett megtalálhatjuk azokat az egyéni megoldási kulcsokat is, amelyek személy szerint, nekünk tudnak segíteni az utunkon.

A Maja Asztrológus támogatni tudja a hozzá forduló embert a Lélek szintű kiteljesedésében, hogy megismerje saját erősségeit és hiányait. Segít, hogy rálásson a személyiség és a Lélek szintű adottságaira is, mely által tudatossá válhat az ember a mindennapi kihívásokra, a fejlődési lehetőségekre, vezető energiájára és az életét meghatározó főbb kérdésekre is.

A képzés alapjait a Maja Szimbólumrendszer adja, mely a Kozmosz Ritmusát tükrözi vissza. Magas szintű Rend ez, melytől ma eltávolodtunk. Ezen tudás által beépíthetjük a Kozmikus Rendet az életünkbe, ezáltal pedig megtapasztaljuk a harmóniát, a békét és az áramlást.

A képzés különböző módszereket és gyakorlati ismereteket fűz egybe, melyek mélyítik az tudást, illetve segítik a gyakoralti alkalmazást. A tanultakat összefűzzük egy  komplex rendszerbe, mely lehetőséget ad arra, hogy a segítséget kérőt a saját gondolkodása mentén megtámogassuk, olyan közös irányt meghatározva, mely megfelelő és követhető számára.

 

A képzés azonnal kezdhető.

A Maja Asztrológus szakember segít, hogy a hozzá forduló:

» Megismerje önmagát, hozott energiáit, adottságait, erősségeit és feladatait.
» Felismerje alapvető érzelmeit, gondolatait, igényeit.
» Életét tudatosan élje a hétköznapokban, ismerve és meglátva azokat a lehetőségeket, időszakokat, amelyek támogatják fejlődését és kiteljesedését.
» Rálátva önmagára, a mindennapi energiák negatív hatása helyett, azokat önmaga építésére használja fel.

A távoktatás képzés során célszerű egy napra beülni a bejárós képzés Maja Asztrológia gyakorlati napjára (melynek ára: 5.000.- Ft) a mélyebb megismerés és a gyakorlás végett.

A képzés szóbeli vizsgával és egy záródolgozat leadásával zárul. A képzést sikeresen elvégző hallgató az Omniverzum Szabadegyetem Maja Asztrológus Tanúsítványát kapja.

Milyen témakörökből áll a képzés?

Témakörök

1) Maja Szimbólumrendszer és Önismeret
* az energiák megismerése
* a ciklusok meglátása
* komplex Maja rendszer
* önmagunk magasabb aspektusainak, adottságainak, erősségeinek és feladatainak feltérképezése

2) Pszichológia modul * 24 lecke
* múlt: Freud, Jung, Maslow, Frankl,
* jelen: Egzisztenciális pszichológia, Assagioli pszichoszintézis, Wilber Integrál szemlélet,
* jövő: pszichológia 2012 után, Omnipszichológia
* Integrál szemlélet, filozófia

3 ) Szellemi filozófia modul * 20 lecke
* a Mindenség Nagy Változása
* Vízöntő korú tudatosság
* Tudatossági szintek és fejlesztése
* Élettörvények
* Szellemi törvények
* Sugarak és Felemelkedett Mesterek
* Az emberélet állomásai
* Átlépés a Vízöntő-korba, feladatok

5) Kreativitás és Önismeret modul * 8 lecke
* mandalák világa
* szülői minták elengedése
* belső gyermek felfedezése
* kapcsolódás magasabb Énemhez

6) Módszertani modul
* Tarot alapok
* Asztrológiai alapok

7) Tanácsadás elmélete modul * 3 lecke
* a tanácsadás pszichológiája
* gyógyító beszélgetés
* a hallgatás gyakorlata
* lelki egészségvédelem

8) Tanácsadási gyakorlata modul * 2 lecke
* a Maja rendszer használata
* Gyakorlati tanácsadás

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

9 hónapos, összesen 36 leckét tartalmazó távoktatás, mely során a leckéket hetente emailban kapod meg.

A képzés szóbeli vizsgával és egy záródolgozat leadásával zárul. A képzést sikeresen elvégző hallgató Maja Asztrológus Tanúsítványt kap.

A képzés ára

  • Havi 22.000.- Ft 9 hónapon keresztül.
  • Személyes konzultáció: 5.000.- Ft/ 1,5 óra, mely skypon is megoldható.
  • Vizsgadíj: 10.000.- Ft * A záróvizsga feltétele egy 30 oldalas dolgozat elkészítése.

A képzés helyszíne

Távoktatás formában zajló képzés, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz otthon haladni.

A képzés azonnal elkezdhető!

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Maja Asztrológus képzés távoktatásban programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő