+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Maja Asztrológus képzés távoktatás

 

9 hónapos, összesen 36 leckét tartalmazó távoktatás keretében zajló képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

A Maja Asztrológus képzés során olyan szakembereket kívánunk képezni, akik a tananyag elsajátítása közben maguk is megismerik saját energia-csomagjukat, bejárják fejlődésük útját, így a tanfolyam végén nemcsak tudással, hanem gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Maja Asztrológus képzés?

Távoktatásban zajló képzés

Maja Asztrológus képzés távoktatás

Megszületésünkkel kapunk egy alapvető tulajdonság- és energiacsomagot. Ezek összessége határozza meg, hogy milyen személyiség művelődik ki bennünk, milyen tapasztalataink lesznek életünk során és hogyan alakul történetünk.

Magunkkal hozott tulajdonságiank, készségeink megismerésével és tudatosításával irányítani tudjuk figyelmünket, és ezáltal azokra a lényeges fejlődésekre koncentrálhatunk, amelyek szükségesek egyéni életutunk bejárásához és fejlődésünkhez. Emellett megtalálhatjuk azokat az egyéni megoldási kulcsokat is, amelyek személy szerint, nekünk tudnak segíteni az utunkon.

A Maja Asztrológus támogatni tudja a hozzá forduló embert a Lélek szintű kiteljesedésében, hogy megismerje saját erősségeit és hiányait. Segít, hogy rálásson a személyiség és a Lélek szintű adottságaira is, mely által tudatossá válhat az ember a mindennapi kihívásokra, a fejlődési lehetőségekre, vezető energiájára és az életét meghatározó főbb kérdésekre is.

A képzés alapjait a Maja Szimbólumrendszer adja, mely a Kozmosz Ritmusát tükrözi vissza. Magas szintű Rend ez, melytől ma eltávolodtunk. Ezen tudás által beépíthetjük a Kozmikus Rendet az életünkbe, ezáltal pedig megtapasztaljuk a harmóniát, a békét és az áramlást.

A képzés különböző módszereket és gyakorlati ismereteket fűz egybe, melyek mélyítik az tudást, illetve segítik a gyakoralti alkalmazást. A tanultakat összefűzzük egy  komplex rendszerbe, mely lehetőséget ad arra, hogy a segítséget kérőt a saját gondolkodása mentén megtámogassuk, olyan közös irányt meghatározva, mely megfelelő és követhető számára.

 

A képzés azonnal kezdhető.

A Maja Asztrológus szakember segít, hogy a hozzá forduló:

» Megismerje önmagát, hozott energiáit, adottságait, erősségeit és feladatait.
» Felismerje alapvető érzelmeit, gondolatait, igényeit.
» Életét tudatosan élje a hétköznapokban, ismerve és meglátva azokat a lehetőségeket, időszakokat, amelyek támogatják fejlődését és kiteljesedését.
» Rálátva önmagára, a mindennapi energiák negatív hatása helyett, azokat önmaga építésére használja fel.

A távoktatás képzés során célszerű egy napra beülni a bejárós képzés Maja Asztrológia gyakorlati napjára (melynek ára: 5.000.- Ft) a mélyebb megismerés és a gyakorlás végett.

A képzés szóbeli vizsgával és egy záródolgozat leadásával zárul. A képzést sikeresen elvégző hallgató az Omniverzum Szabadegyetem Maja Asztrológus Tanúsítványát kapja.

Milyen témakörökből áll a képzés?

Témakörök

1) Maja Szimbólumrendszer és Önismeret
* az energiák megismerése
* a ciklusok meglátása
* komplex Maja rendszer
* önmagunk magasabb aspektusainak, adottságainak, erősségeinek és feladatainak feltérképezése

2) Pszichológia modul * 24 lecke
* múlt: Freud, Jung, Maslow, Frankl,
* jelen: Egzisztenciális pszichológia, Assagioli pszichoszintézis, Wilber Integrál szemlélet,
* jövő: pszichológia 2012 után, Omnipszichológia
* Integrál szemlélet, filozófia

3 ) Szellemi filozófia modul * 20 lecke
* a Mindenség Nagy Változása
* Vízöntő korú tudatosság
* Tudatossági szintek és fejlesztése
* Élettörvények
* Szellemi törvények
* Sugarak és Felemelkedett Mesterek
* Az emberélet állomásai
* Átlépés a Vízöntő-korba, feladatok

5) Kreativitás és Önismeret modul * 8 lecke
* mandalák világa
* szülői minták elengedése
* belső gyermek felfedezése
* kapcsolódás magasabb Énemhez

6) Módszertani modul
* Tarot alapok
* Asztrológiai alapok

7) Tanácsadás elmélete modul * 3 lecke
* a tanácsadás pszichológiája
* gyógyító beszélgetés
* a hallgatás gyakorlata
* lelki egészségvédelem

8) Tanácsadási gyakorlata modul * 2 lecke
* a Maja rendszer használata
* Gyakorlati tanácsadás

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

9 hónapos, összesen 36 leckét tartalmazó távoktatás, mely során a leckéket hetente emailban kapod meg.

A képzés szóbeli vizsgával és egy záródolgozat leadásával zárul. A képzést sikeresen elvégző hallgató Maja Asztrológus Tanúsítványt kap.

A képzés ára

  • Havi 22.000.- Ft 9 hónapon keresztül.
  • Személyes konzultáció: 5.000.- Ft/ 1,5 óra, mely skypon is megoldható.
  • Vizsgadíj: 10.000.- Ft * A záróvizsga feltétele egy 30 oldalas dolgozat elkészítése.

A képzés helyszíne

Távoktatás formában zajló képzés, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz otthon haladni.

A képzés azonnal elkezdhető!

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Maja Asztrológus képzés távoktatásban programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő