+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Kreativitás és Önismeret online tanfolyam

 

24 hetes, online oktató program az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A Kreativitás és Önismeret onlie tanfolyam célja, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, felszabadíthasd a benned szunnyadó erőket és színesebben éld meg hétköznapjaidat.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Kreativitás és Önismeret online tanfolyamunk?

online tanfolyam

Kreativitás és Önismeret online tanfolyam

A világban zajló változások már mindenki számára érzékelhetőek. Sokan vannak, akik elkeseredettek, kiábrándultak, és nem találnak semmit kívül, ami tiszta örömet vagy pillanatnyi felszabadulást adhatna. A probléma a folyamatos kifelé tekintésben van, hogy a megoldásokat általában a külvilágban keressük, várjuk, hogy valaki elmondja, mit tegyünk.

De ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, mert problémáink megoldása, boldogságunk kulcsa bennünk rejtőzik. Többek vagyunk fizikai testnél, és többre vagyunk hivatottak annál, mint amit a mai társadalomban normális életmódnak tartanak.

Minden emberben ott rejlik egy belső gyermek és a Lélek is, melyek mind telve vannak energiával, csak ezeket a belénk nevelt kondíciók, szokások, hiedelmek visszatartják. Ha eme szunnyadó energiáinkat felszabadítjuk, megismerkedünk velük, hallgatunk rájuk, életünk színesebbé, kreatívabbá, izgalmasabbá válhat.

Ezzel a tanfolyammal a célom, hogy felébredjen benned ez az energia, mely megismerése által közelebb kerülhetsz magadhoz, valódi vágyaidhoz, céljaidhoz. A változás első állomása lehet ez, mely által Lélekkel Átitatott Személyiséggé, boldogabbá, teljesebbé válhatsz.
De ehhez te is kellesz!

A 24 lecke tartalmaz majd új energiás ismereteket, energetikai törvényszerűségeket, gyakorlatokat, meditációkat és különböző feladatokat. Mindezt játékosan, felszabadultan vihetjük véghez, ha te is lazítasz, és engeded magadnak, hogy megtörténjen.

Nem elég a leckék által nyújtott ismereteket, információkat elolvasni, a feladatokat, gyakorlatokat meg kell csinálni, mert ezek visznek közelebb magadhoz lépésről-lépésre. De tudd a tanulásnak és a tapasztalásnak sosincs vége!

Ha van bátorságod felébreszteni szunnyadó kreatív energiáidat, és hajlandó vagy időt szánni magadra, gyere, csatlakozz hozzánk.

Én szívem teljes szeretetével ajánlom ezt a kis programot MINDENKINEK, hiszen mindannyiunknak szüksége van a magával töltött időre, játékokra, felszabadultságra!

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

» Hitrendszerünk átvizsgálása
» Szülők, önelfogadás
» A világ kötöttségei; minták, szerepek
» Aspektusok, férfi és női részünk
» Intuíció; univerzális törvényszerűségek
» Az élet 12 aranyszabálya
» Szeretet az életünkben
» Gyermekkor, szülők
» A benső gyermek
» Sorskönyv
» Ciklikusság, jelen, rugalmasság
» Tökéletesség, egység, érzékek
» Kapcsolatok tükre, harag
» Jólét, vágyak
» Földeltség, aura, félelmek
» Csakrarendszer
» Érzelmek tisztítása, szeretet
» Tisztulás, védelem
» Sorsfordulók
» Két agyfélteke harmonizálása, képzetek
» Belső gyermek, a világ átformálása
» Előretekintés a jövőbe, tervek
» Elengedés, tapasztalatok, tervek

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során 24 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam ára

A tanfolyam 6 hónapos, havi 4 leckét küldünk, hetente.
Ára: 10.000.-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát otthonodban, saját időbeosztásod szerint végezhető.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
scsilla29@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Az Omniverzum Szabadegyetem diákjai ingyenesen vagy kedvezményesen vehetnek részt az általunk szervezett programokon:
– Családállításon való segítői részvétel ingyenes,
– Művészetterápiás önismereti csoporton való részvétel féláron.

ITT jelentkezhetsz a Kreativitás és Önismeret online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő