+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Kreativitás és Önismeret online tanfolyam

 

24 hetes, online oktató program az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A Kreativitás és Önismeret onlie tanfolyam célja, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, felszabadíthasd a benned szunnyadó erőket és színesebben éld meg hétköznapjaidat.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Kreativitás és Önismeret online tanfolyamunk?

online tanfolyam

Kreativitás és Önismeret online tanfolyam

A világban zajló változások már mindenki számára érzékelhetőek. Sokan vannak, akik elkeseredettek, kiábrándultak, és nem találnak semmit kívül, ami tiszta örömet vagy pillanatnyi felszabadulást adhatna. A probléma a folyamatos kifelé tekintésben van, hogy a megoldásokat általában a külvilágban keressük, várjuk, hogy valaki elmondja, mit tegyünk.

De ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, mert problémáink megoldása, boldogságunk kulcsa bennünk rejtőzik. Többek vagyunk fizikai testnél, és többre vagyunk hivatottak annál, mint amit a mai társadalomban normális életmódnak tartanak.

Minden emberben ott rejlik egy belső gyermek és a Lélek is, melyek mind telve vannak energiával, csak ezeket a belénk nevelt kondíciók, szokások, hiedelmek visszatartják. Ha eme szunnyadó energiáinkat felszabadítjuk, megismerkedünk velük, hallgatunk rájuk, életünk színesebbé, kreatívabbá, izgalmasabbá válhat.

Ezzel a tanfolyammal a célom, hogy felébredjen benned ez az energia, mely megismerése által közelebb kerülhetsz magadhoz, valódi vágyaidhoz, céljaidhoz. A változás első állomása lehet ez, mely által Lélekkel Átitatott Személyiséggé, boldogabbá, teljesebbé válhatsz.
De ehhez te is kellesz!

A 24 lecke tartalmaz majd új energiás ismereteket, energetikai törvényszerűségeket, gyakorlatokat, meditációkat és különböző feladatokat. Mindezt játékosan, felszabadultan vihetjük véghez, ha te is lazítasz, és engeded magadnak, hogy megtörténjen.

Nem elég a leckék által nyújtott ismereteket, információkat elolvasni, a feladatokat, gyakorlatokat meg kell csinálni, mert ezek visznek közelebb magadhoz lépésről-lépésre. De tudd a tanulásnak és a tapasztalásnak sosincs vége!

Ha van bátorságod felébreszteni szunnyadó kreatív energiáidat, és hajlandó vagy időt szánni magadra, gyere, csatlakozz hozzánk.

Én szívem teljes szeretetével ajánlom ezt a kis programot MINDENKINEK, hiszen mindannyiunknak szüksége van a magával töltött időre, játékokra, felszabadultságra!

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

» Hitrendszerünk átvizsgálása
» Szülők, önelfogadás
» A világ kötöttségei; minták, szerepek
» Aspektusok, férfi és női részünk
» Intuíció; univerzális törvényszerűségek
» Az élet 12 aranyszabálya
» Szeretet az életünkben
» Gyermekkor, szülők
» A benső gyermek
» Sorskönyv
» Ciklikusság, jelen, rugalmasság
» Tökéletesség, egység, érzékek
» Kapcsolatok tükre, harag
» Jólét, vágyak
» Földeltség, aura, félelmek
» Csakrarendszer
» Érzelmek tisztítása, szeretet
» Tisztulás, védelem
» Sorsfordulók
» Két agyfélteke harmonizálása, képzetek
» Belső gyermek, a világ átformálása
» Előretekintés a jövőbe, tervek
» Elengedés, tapasztalatok, tervek

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során 24 héten keresztül heti rendszerességgel kapod a leckéket.

A tanfolyam ára

A tanfolyam 6 hónapos, havi 4 leckét küldünk, hetente.
Ára: 10.000.-Ft/hó

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát otthonodban, saját időbeosztásod szerint végezhető.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
scsilla29@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Az Omniverzum Szabadegyetem diákjai ingyenesen vagy kedvezményesen vehetnek részt az általunk szervezett programokon:
– Családállításon való segítői részvétel ingyenes,
– Művészetterápiás önismereti csoporton való részvétel féláron.

ITT jelentkezhetsz a Kreativitás és Önismeret online tanfolyam programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő