+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Kristályok jelentése és használata online tanfolyam

 

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is. A gyerekek imádják a kristályokat. Tudásunkkal őket is meg tudjuk támogatni.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Kristályok jelentése és használata online tanfolyam?

Kezdés azonnal lehetséges.

Kristályok jelentése és használata online tanfolyam

Világunkban és az emberiségben is jelenleg minden szinten egy átalakulás zajlik.
Változik a természet, az időjárás, a társadalmi viszonyok, az emberek és ezáltal az életünk is. Ebben a folyamatban óriási szerepet tölthetnek be a kristályok és ásványok csodálatos birodalma.

Minden egyes ásvány külön tulajdonsággal és rezgésszinttel rendelkezik, mely támogatja a bolygót és az emberiséget egyaránt, hogy könnyebben tudjon változni, ráhangolódni a fejlődésre és az átalakulásra. Segítenek minket a mindennapokban, továbbá támogatók a Lelkünkkel, Felettes Énünkkel való összekapcsolódásban is.

A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is.

A gyerekek imádják a kristályokat. Tudásunkkal őket is meg tudjuk támogatni.

Használhatjuk az ásványokat és kristályokat egyéni beszélgetéshez, hogy megvilágítsák az aktuális probléma kiindító pontját, segíthetnek a kijelölt cél elérésében, vagy akár alkalmazhatjuk őket mindennapjainkban, hogy energiát adjanak nekünk.

Itt az idő, hogy tudatos résztvevői legyünk a változás folyamatának. Az, hogy mindennapjaink hogyan telnek, mennyire vagyunk kiegyensúlyozottak, boldogok attól függ, mennyire tudunk aktív részesei lenni saját életünknek. Ennek egyik módja, hogy elkezdünk tanulni, fejlődni, hogy könnyebben tudjunk a világ változásával együtt áramolni, sőt, mi magunk is hozzátegyünk ehhez az átalakuláshoz.

A kristályok, ásványok és színek világa egy olyan csodálatos birodalom, mely gyengéden, de mégis hatékonyan támogat minket, hogy visszatérjünk Önmagunkhoz, és valóban saját életünket élhessük.

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

» Kristályok és ásványok keletkezése, szerepe a változásban

» Kristályok a mindennapjainkban, tisztítás, elixírkészítés

» Legfontosabb kristályok alapvető tulajdonságai, használata, gyakorlati alkalmazásának lehetőségei

» Csakrarendszer és kristályok

» Szervóra és a kristályok

» Betegségek és a kristályok kapcsolata, betegségek szimbolikus jelentései

» Kristályok és színek a numerológiai mátrixban, fejlődési lehetőségek

» Saját utunk és a kristályok kapcsolata

» A kristályok, a DNS és a Sugarak kapcsolata

» A szív, az Új Energia és az ásványok birodalma

» Kristályokkal végezhető Gyakorlatok, Meditációk

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.

Összesen tehát 24 leckét küldünk.

A 6. hónap végére átfogó tudást sajátíthatsz el a kristályok világáról.

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja: havonta 10.000.- Ft, hat hónapon keresztül.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenesen;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Kristályok jelentése és használata online tanfolyamra:

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő