+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Kristályok jelentése és használata online tanfolyam

 

6 hónapos online tanfolyam az Omniverzum Szabadegyetemtől.

A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is. A gyerekek imádják a kristályokat. Tudásunkkal őket is meg tudjuk támogatni.

 

MIÉRT?

Miért hasznos a Kristályok jelentése és használata online tanfolyam?

Kezdés azonnal lehetséges.

Kristályok jelentése és használata online tanfolyam

Világunkban és az emberiségben is jelenleg minden szinten egy átalakulás zajlik.
Változik a természet, az időjárás, a társadalmi viszonyok, az emberek és ezáltal az életünk is. Ebben a folyamatban óriási szerepet tölthetnek be a kristályok és ásványok csodálatos birodalma.

Minden egyes ásvány külön tulajdonsággal és rezgésszinttel rendelkezik, mely támogatja a bolygót és az emberiséget egyaránt, hogy könnyebben tudjon változni, ráhangolódni a fejlődésre és az átalakulásra. Segítenek minket a mindennapokban, továbbá támogatók a Lelkünkkel, Felettes Énünkkel való összekapcsolódásban is.

A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is.

A gyerekek imádják a kristályokat. Tudásunkkal őket is meg tudjuk támogatni.

Használhatjuk az ásványokat és kristályokat egyéni beszélgetéshez, hogy megvilágítsák az aktuális probléma kiindító pontját, segíthetnek a kijelölt cél elérésében, vagy akár alkalmazhatjuk őket mindennapjainkban, hogy energiát adjanak nekünk.

Itt az idő, hogy tudatos résztvevői legyünk a változás folyamatának. Az, hogy mindennapjaink hogyan telnek, mennyire vagyunk kiegyensúlyozottak, boldogok attól függ, mennyire tudunk aktív részesei lenni saját életünknek. Ennek egyik módja, hogy elkezdünk tanulni, fejlődni, hogy könnyebben tudjunk a világ változásával együtt áramolni, sőt, mi magunk is hozzátegyünk ehhez az átalakuláshoz.

A kristályok, ásványok és színek világa egy olyan csodálatos birodalom, mely gyengéden, de mégis hatékonyan támogat minket, hogy visszatérjünk Önmagunkhoz, és valóban saját életünket élhessük.

Milyen témakörökből áll a tanfolyam?

Témakörök

» Kristályok és ásványok keletkezése, szerepe a változásban

» Kristályok a mindennapjainkban, tisztítás, elixírkészítés

» Legfontosabb kristályok alapvető tulajdonságai, használata, gyakorlati alkalmazásának lehetőségei

» Csakrarendszer és kristályok

» Szervóra és a kristályok

» Betegségek és a kristályok kapcsolata, betegségek szimbolikus jelentései

» Kristályok és színek a numerológiai mátrixban, fejlődési lehetőségek

» Saját utunk és a kristályok kapcsolata

» A kristályok, a DNS és a Sugarak kapcsolata

» A szív, az Új Energia és az ásványok birodalma

» Kristályokkal végezhető Gyakorlatok, Meditációk

RÉSZLETEK

Részletek a tanfolyamról

Időbeosztás

A tanfolyam során az anyagokat 6 hónapon keresztül heti rendszerességgel küldjük e-mailben.

Összesen tehát 24 leckét küldünk.

A 6. hónap végére átfogó tudást sajátíthatsz el a kristályok világáról.

A tanfolyam díja

A tanfolyam díja: havonta 10.000.- Ft, hat hónapon keresztül.

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanfolyamra

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenesen;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Kristályok jelentése és használata online tanfolyamra:

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő