+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

 

2 éves, 4 szemeszteres képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéről és bejárva a lépcsőfokokat, segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, mely a Lélekkel teli élet.

 

MIÉRT HASZNOS?

Miért hasznos az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés?

2020 február 29. a következő évfolyam indulási időpontja. 

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

Fontosnak tartjuk, hogy aki segítő foglalkozást választ magának, lássa maga előtt a hozzá forduló ember Életútját, Sorsát, Karmáját. Mert, ma már nem csak az aktuális problémákban kell segíteni (hiszen ezek oka MINDIG magasabb szinten van, mint ahol a probléma felmerül), hanem mindezek mögött a személyes életfeladat meglátásában és a Lélekhez való közeledésben is.
A problémáink, megéléseink gyökere sokszor a születésünkkel hozott, felvállalt feladatainkban rejlik. Ez az az út, aminek bejárását felvállalta Lelkünk születésünk előtt, és e köré szerveződik életünk tapasztalatainak köre.

A Vízöntő-kor emberiségének – akik mi vagyunk – új utakat kell megtalálni és bejárni. NEM a régi rendszerekbe kapaszkodva tud előre haladni – mert az nem fejlődés -, hanem a múlt tudásának és bölcsességének alapjaira a következő fejlődési ív tudását és tapasztalását kell magáévá tenni.
Az már egyértelműen látszik, hogy a hagyományos, régi (Halak-kori) pszichológia módszerei nagyon bezárják az ember személyisége rendszerébe, egójába. Benne tartják a személyiség zárt dobozában, és nem engedik igazi létezésének útjára lépni, a Lélekkel teli létezés felé.

Mert bizony azért vagyunk itt a Földön, éljük egyéleti életünkben, hogy “ruhát” biztosítani a Lélek számára és halhatatlanokká váljunk.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéből és bejárva a lépcsőfokokat segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, a Lélekkel teli létezés felé.

Azonban azt mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy ez az út nem csak elméleti, hanem gyakorlati út is. Vagyis először önmagunknak kell elsajátítani a Tudást és aztán Létezésünkbe, mindennapjainkba beépíteni azt. Mert az igazi változásnak az életünkbe, a létezésünkbe is tükröződni kell.

Majd ezek után van jogom megmutatni másoknak is a „Hazavezető” út lépéseit.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás átadása mellett a személyes, önismereti munkára és a gyakorlati elmélyülésre. A csoport pedig mindehhez tökéletes teret biztosít, ahol minden csoporttagban megláthatom önmagam, együtt fejlődhetünk, támogathatjuk egymást.

A két év tapasztalata és tudása teszi lehetővé a hallgatók számára, hogy megtanulják feltérképezni a hozzájuk fordulók Életútját, és segítsenek bejárni azt.

Aki önmagáért, a fejlődéséért, az önismeretéért, a Lelkéért kíván tanulni azt is szívesen látjuk. Ezen diákoknak nem kötelező vizsgázni.

Képzéseink sikeres elvégzése után hallgatóink tanúsítványt kapnak, mellyel pszichésen egészséges embereknek segítő tanácsadást tarthatnak.

A képzést végzett hallgatók – a jelenlegi jogszabályok alapján – a 9609 szakmai szám alatt, „M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás” megnevezéssel folytathat tanácsadói tevékenységet, illetve vállalkozói igazolványt válthat ki.

Kinek ajánlott a képzés:

 • Mindenkinek, aki nyitott, szeretne tanulni, fejlődni, és az életének minőséget adni.
 • Aki szeretné saját életét, hozott energetikai “csomagját” és önmagát mélyebben megismerni.
 • Annak, aki sokat beszélget másokkal, és szeretne valóban hasznos tanácsokat adni számukra.
 • Azok számára, akik szeretnének segítő foglalkozásban elhelyezkedni, és olyan alaptudás birtokába kerülni, mely minden más módszer használatakor is érték.
 • Annak, aki szeretné megismerni a spirituális dimenziókat és azokhoz tudatosan kapcsolódni.
 • Aki fontosnak tartja a Szellemi Törvények tudását és élését.
 • És természetesen bárkinek, aki szeretne új nézőpontok, ismeretek elsajátításával tölteni, miközben önmagát is mélyebben megismeri.

A képzés célja:

 • A diák fejlődése önismeret, önfeltárása, önmeghaladása terén.
 • Olyan ismeretek átadása, melyek tágítják a hagyományos nézőpontokat, és nagyobb rálátást adnak a világ, és benne az ember működésére, feladatára.
 • A különböző módszerek komplex rendszerben történő átadása, mely segítségével több szinten vizsgálhatjuk egy-egy személy születési energiáit, életútját, és az élet során felmerülő nehézségeket, feladatokat. (Számmisztika, Kronobiológia, Asztrológia-Symbolon, Színterápia, Sugár minőségek, stb.)
 • Olyan segítők képzése, akik valóban hasznos módszerekkel tudják támogatni a hozzájuk fordulók fejlődését, önismereti munkáját,
 • továbbá képesek megmutatni a Lélek felé vezető ösvényt is.

VÁLASZTHATÓ

A képzés több módon is választható

Személyes képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó személyes képzés esetén hagyományos módon, személyes találkozókon adjuk át a tudást, kiegészítve írott tananyaggal.
A hétvégi elfoglaltságot jelentő képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezésre.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

Távoktatás képzés keretében

Az Életút és Lélekút Tanácsadó távoktatás képzés esetén otthonról, is tanulhatsz. A 24 hónapos képzés, összesen 96 heti leckéből áll.
A képzés anyagait heti rendszerességgel emailon küldjük, és Te osztod be ezen belül az idődet, hogy mikor dolgozod fel a megküldött anyagokat.

Részletekért, jelentkezési lehetőségért KATTINTS IDE >>>

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves hétvégi felnőttképzés. 1 szemeszter (fél év) összesen 5 hétvége, (10 nap).
A képzés szombatonként 10-17:30-ig, míg vasárnaponként 9-16:30-ig kerül megszervezés

A képzés 2020. szeptember 26-án indul.

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak az ott alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

A képzés ára

140.000.- Ft/szemeszter,
Egyösszegű fizetés esetén 10.000.- Ft kedvezményt adunk, mely összeget a képzés második hétvégéjééig szükséges megfizetni.
Havi részletfizetés lehetséges: 28.000.- Ft/ öt hónap alatt (februártól júniusig, illetve szeptembertől januárig) minden hónap 15-ig.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Komplex Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

 

Extra lehetőségek Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés programunkra:

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő