+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Coaching

 

A mai rohanó, eredmény orientált világban sokszor nehéz a folyamatos alkalmazkodás, ez szellemileg, idegileg merít le minket, majd később testi tünetekben is jelentkezik. Van, hogy a munkahelyi kihívásoknak nehéz megfelelni. Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, mégsem sikerül.

Ha úgy érzi nehézségekkel küzd, szívesen segítek…

TANÁCSADÁS

Coaching

Személyes tanácsadás

Coaching

COACHING vagy tanácsadás?

Miért, mikor válasszam az egyiket, vagy másikat?

A “hagyományos” tanácsadásnál azokat a problémákat, sajátosságokat tudjuk feltárni, amit a kliens elmond, illetve a rendszerek megmutatnak. A tanácsadás folyamatában kérdésekkel segítem a felismeréseket, különböző javaslatokat teszek az adott probléma megoldására. Az eredmény gyakorlatilag attól függ, hogy a ki mennyire akar változni, változtatni, és ezért mennyit hajlandó tenni.

A COACHING-ot lehet egyénileg, és csoportban is alkalmazni. Ma már igen elterjedt, hogy felelős vezetők is használják, hogy a munkájukban eredményesek, sikeresek legyenek, illetve egy-egy projektben a csapat erőforrásait irányítottan előhozni az eredmény érdekében.

Alkalmazható, és azonnali eredményt hozhat, ha valakiben blokkok vannak, megmutatja miért nem sikerülnek a kitűzött célok, hogyan tudod előhozni, és tudatosan alkalmazni azon erőforrásaidat, melyek sikerességedhez szükségesek. Nagyon gyorsan magabiztosabb, határozottabb, célorientált lehetsz, lépésenként felépíthetjük az egészséges ÉN – képed. Ezeket vezetetten, konkrét gyakorlatok alkalmazásával/elvégzésével tesszük meg. Az eredmény csak attól függ, a kliens mennyire veszi komolyan a feladatot, és azt hogyan végzi el.

Mikor érdemes jelentkezni?

Mikor hasznos a Coaching

» Van, hogy a kollégákkal nem találjuk meg a hangnemet, vezetőként nem vagyunk eredményesek, a csapatba nehezen tudunk beilleszkedni.

» Van, hogy történt valami az életünkben, ami gyökeres változást hozott, és azóta is negatívan befolyásol minket..

» Van, hogy a párkapcsolatunkban vannak problémák, és nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

» Van, hogy a szüleinkkel való (túlzott vagy semmilyen) kapcsolatunk nyomja rá bélyegét életünkre.

» Van, hogy a gyermekünkkel nehéz megtalálni a hangot, a 2000 után született új energiás generáció új energiás szemléletet követel.

Ezeket a problémákat tudjuk enyhíteni, megszüntetni. A megoldást főleg NLP gyakorlatok segítségével adom át, melyhez a Te aktív részvételed szükséges.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanácsadásra

Érdeklődés

Erőss Anna
önismereti trénerner
0620/915-4469
eross.panna@gmail.com

Tanácsadás ára

Egyéni coaching 10.000.- Ft,
Egy – egy foglalkozás kb. 1-1,5 óra.
Lehetőség van egyéni, vezetői és csoportos coaching foglalkozásra is.

Tanácsadás helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenesen;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz Coaching programunkra.

RÓLUNK

A programokról mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"A Művészetterápia nagyon sokat segített önmagam feltérképezésében. A Női szerepek megvizsgálása egy hosszú, nagyon bensőséges, intim folyamat volt. Nagyon jó csoporttal volt szerencsém együtt dolgozni. Ahogy írom ezeket a sorokat az alkotások képkockái fel-felvillannak bennem, pedig nagyon régen nem néztem már meg őket. S nem csak ilyenkor jönnek elő, amikor a témáról beszélek, hanem segítőim is az élet azon pillanataiban, amikor éppen a női mivoltom van porondon... Így van amit utólag értek meg üzeneteikből magamról, évekkel később... Az alkotások élnek bennem, de már nem úgy, ahogy az előtt bennem voltak, mielőtt egy papírlapon megszülettek. Megmutattak egy belső működést adott szerepben, jót-rosszat... és a csoportmunkában kaptam ehhez megértést, támpontokat, címeket, asszociációkat. Mindaz, ami addig árnyékként dolgozott odabent, az megkapta a tudat fényét és figyelmét és sokat gyógyult. Aztán visszakerülnek ők a tudattalan mélységeibe, mert bármennyire szeretnénk nem tudunk minden pillanatban tudatosan élni, de másképp működnek odabent, és már tudom, hogy ott vannak, észreveszem őket, amikor kell. És az az egy-egy kép, ami készült a mi közös képünk, a női részeimmel, ami egy nagyon bizalmi kapcsolat köztünk, vagy mondhatnám úgy is, a bizalom kulcsa. Egy kulcs, ami nyitja az ajtót a még mélyebb megértés felé. Maga a folyamat elindul a tanfolyam elején, de annak végével nem ér véget, sokkal tovább tart. Ajánlom minden nőnek :)"

 

Évi

"Szívből ajánlom a programot minden Nőnek! Egy varázslatos utazás volt a mesék gyógyító, finom és lágy erejével, támogató és megértő útitársakkal, biztonságos légkört teremtő kísérővel. Minden alkalommal ráláttam nőiségem kialakulását meghatározó korszakokra, azok elakadásaira, elfojtásaira, felszínre kerültek emlékek, vágyak és megértettem a mesék számomra küldött üzeneteit. Az alkotások megmutatták a valódi belső világomat és ezzel szembesülve szabadabbá és teljesebbé váltam. Nőnek lenni csodálatos, de ehhez előbb értenünk kell önmagunkat, és begyógyítani a sebeinket. A csoport lehetőséget és kulcsokat adott ehhez! Köszönöm, hogy a részese lehettem!"

Andi

"Sajnos már régen voltam tagja ennek a csoportnak, de emlékszem hogy milyen jók és bosszantóak (és ettől voltak igazán jók) a feladatok. Bosszantóak, mert amikor érzékeny témához értek, és azt hiszed, hogy majd jól "agyból letudod" a feladatod, kapsz egy vízfestékes gyakorlatot, ami csak még jobban belevisz a felismerésekbe..  Fantasztikus és nyílt csapattal volt szerencsém együtt dolgozni magamon. Egymást segítve és támogatva együtt sírtunk, együtt nevettünk.

Hamar meg is látszott az eredménye, hisz (ha jól emlékszem) "csoport-babánk" fogant akkor, és rám is akkor talált rám a szerelem.
Sok felismerést és gyerekkori sérülés oldását hozta meg számomra.
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki készen áll megnyílni a fejlődése érdekében."
Móni

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő