+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

Coaching

 

A mai rohanó, eredmény orientált világban sokszor nehéz a folyamatos alkalmazkodás, ez szellemileg, idegileg merít le minket, majd később testi tünetekben is jelentkezik. Van, hogy a munkahelyi kihívásoknak nehéz megfelelni. Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, mégsem sikerül.

Ha úgy érzi nehézségekkel küzd, szívesen segítek…

TANÁCSADÁS

Coaching

Személyes tanácsadás

Coaching

COACHING vagy tanácsadás?

Miért, mikor válasszam az egyiket, vagy másikat?

A “hagyományos” tanácsadásnál azokat a problémákat, sajátosságokat tudjuk feltárni, amit a kliens elmond, illetve a rendszerek megmutatnak. A tanácsadás folyamatában kérdésekkel segítem a felismeréseket, különböző javaslatokat teszek az adott probléma megoldására. Az eredmény gyakorlatilag attól függ, hogy a ki mennyire akar változni, változtatni, és ezért mennyit hajlandó tenni.

A COACHING-ot lehet egyénileg, és csoportban is alkalmazni. Ma már igen elterjedt, hogy felelős vezetők is használják, hogy a munkájukban eredményesek, sikeresek legyenek, illetve egy-egy projektben a csapat erőforrásait irányítottan előhozni az eredmény érdekében.

Alkalmazható, és azonnali eredményt hozhat, ha valakiben blokkok vannak, megmutatja miért nem sikerülnek a kitűzött célok, hogyan tudod előhozni, és tudatosan alkalmazni azon erőforrásaidat, melyek sikerességedhez szükségesek. Nagyon gyorsan magabiztosabb, határozottabb, célorientált lehetsz, lépésenként felépíthetjük az egészséges ÉN – képed. Ezeket vezetetten, konkrét gyakorlatok alkalmazásával/elvégzésével tesszük meg. Az eredmény csak attól függ, a kliens mennyire veszi komolyan a feladatot, és azt hogyan végzi el.

Mikor érdemes jelentkezni?

Mikor hasznos a Coaching

» Van, hogy a kollégákkal nem találjuk meg a hangnemet, vezetőként nem vagyunk eredményesek, a csapatba nehezen tudunk beilleszkedni.

» Van, hogy történt valami az életünkben, ami gyökeres változást hozott, és azóta is negatívan befolyásol minket..

» Van, hogy a párkapcsolatunkban vannak problémák, és nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

» Van, hogy a szüleinkkel való (túlzott vagy semmilyen) kapcsolatunk nyomja rá bélyegét életünkre.

» Van, hogy a gyermekünkkel nehéz megtalálni a hangot, a 2000 után született új energiás generáció új energiás szemléletet követel.

Ezeket a problémákat tudjuk enyhíteni, megszüntetni. A megoldást főleg NLP gyakorlatok segítségével adom át, melyhez a Te aktív részvételed szükséges.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanácsadásra

Érdeklődés

Erőss Anna
önismereti trénerner
0620/915-4469
eross.panna@gmail.com

Tanácsadás ára

Egyéni coaching 10.000.- Ft,
Egy – egy foglalkozás kb. 1-1,5 óra.
Lehetőség van egyéni, vezetői és csoportos coaching foglalkozásra is.

Tanácsadás helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenesen;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz Coaching programunkra.

RÓLUNK

Rólunk, képzéseinről mondták

Korábbi tanítványaink visszajelzései

"Sok új dolgot tanultam már eddig is, elég összetett de egymásra épülő a tananyag. Ha valami egyből nem is egyértelmű idővel az is szépen letisztul. Van 1-2 gyakorlati rész amit nem mindig tudok a gyakorlatba beépíteni, de próbálkozok vele. Viszont észre vettem, hogy sokszor a tanultak szemszögéből figyelem az embereket és észre veszek olyan dolgokat amiket eddig nem. A szammisztikával akadnak problémáim a kiszámolás az megy viszont az elemzésnél mindig elakadok arra valahogy nem akarok ráérezni. Láttam, hogy a mai lecke az utolsó így elkezdem újra átvenni az egészet, hogy még jobban letisztuljanak a dolgok. Most a Maya asztrológia lett az új tantárgy az még elég ködös, de türelmes vagyok mert az is biztos szépen a helyére kerül majd. Mindenesetre nagyon örülök, hogy belekezdtem ebbe az iskolába, érzem magamon a változást.

Üdv.: Timi"

Kiss Tímea

"Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott. Köszönet a diáktársaimnak, az itt tanulóknak, mert a feladatokat csoportokban végeztük, ahol mindenki más, másképpen látja a dolgokat. Köszönet az őszinte szavaiknak, mert ezek mind segítettek az önismereti úton.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!

Gabriella"

Gabriella

"Szeretném tiszta szívemből megköszönni ezt az értékes tudást, amit ennek a képzésnek a keretein belül kaptam.
Nem igazán tudom elég kifejezően szavakba önteni, mit is érzek minden egyes alkalommal, amikor az aktuális lecke sorait olvasom, de az biztos, hogy magányt egy percig sem. Sőt..!
Kérdezheted, hogy jön ide a magány.
Nos, amit a képzés során Csilla is sokszor kiemel, és utamon magam is folyamatosan ezzel szembesülök, hogy a tudatos úton járás, a Lélek, a Szellem útja bizony elszántságot és bátorságot, változtatni akarást kívánhat meg Tőlünk.
A hétről hétre érkező leckéket mindig nagy izgalommal várom, mert olyan Tudás van bennük, ami a legminőségibb táplálék a tudatosságra éhezőknek.
Egy szó, mint száz, ennél a képzésnél jobb dolog, aligha történhetett volna Velem. Köszönet!
Hoffmann Gabriella (24)"

Hoffmann Gabriella

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/333-6475

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő