+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu

2020-as év feladatai

Egy új év új energiákat, feladatokat, kihívásokat és lehetőséget tartogat számunkra. Mindig izgatottan indulunk az Új Évnek, bízva abban, hogy kerekebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb és gazdagabb lesz számunkra.

Az Új Év nemcsak új dátum leírását jelenti, hanem új energiákat, melyek a Napból, sőt azont túlról áradnak Földünkre. Energiahullámok, melyek új színezetet adnak arra az évre, s az a lehetőség CSAK abban az évben adatik meg az ember számára.

2020 az egy 4-es év.

S igen, volt (pl.: 2011-ben) és lesz (pl.: 2029-ben) is 4-es év az emberiség történelmében (vagyis kilenc évente 4-es év volt, van és lesz), azonban ezek más és más 4-es évek!

2020 4-ese mögött 2-es energiák állnak, míg más 4-es évek mögött mások: pl: 2011 = 2-es és 2db 1-es, vagy 2029 = 2db 2-es, és egy 9-es.

A Kozmoszban működő egyik Törvény – melyet az Kozmikus Elme mozgat –, az „Anyag Mozgásának Három Típusa”, mely közül az egyik a Spirális mozgás (a Forgás és a Ciklikusság a másik kettő).

A Spirális mozgás az evolúció egyre magasabb köríven történő visszatérése, mely közben a tudatosság fejlődik és kiterjed az atomban, az emberben, a bolygón és még a csillagban is.

 

Tehát nincs több 2020-as 4-es év, csak a most kezdődő! Ezt „tudjuk” Tudat alatt, hiszen bele van kódolva az egyéni és a kollektív energiamezőbe is. Ezért teszünk Új Évi fogadalmat, terveket szővünk, azonban ezek elég hamar semmivé foszlanak, mert visszaállunk a mindennapi taposómalomba, a mechanikus működésbe, és elveszítjük az év eleji lendületet és Tudatalatti tudást.

Minden év hozza a maga áramlatát, melyet életünk hajójába befoghatunk és akkor dupla, tripla sebességgel haladhatunk, vagy ellene szegülhetünk ennek az áramlatnak, kínlódhatunk, erőlködhetünk, és mégsem jutunk igazán sehova.

Az adott év energiája, üzenete, feladata egy a sok minket ért hatás közül. Ezenkívül van még számos más áramlat is, melyet célszerű megismerni és tudatosabban élni az életünket. (Ilyen például: személyes év, a karmikus évfeladat, a fejlődési lépés energiája, a Szaturnusz helye a horoszkópban, mely adott életterületen a felelősségünket is megmutatja, és még lehetne bőven sorolni.)

Ezen bevezető után nézzük, mit tartogat számunkra a 2020/4-es év?

A gyakorlatiasság éve, munkával, feladatokkal, konkrét, látható és fogható anyagi megvalósítással. Cselekedni kell! Ez nem elméleti év, hanem GYAKORLATI.

A mindennapi munkát könnyedebben venni, és örömmel végezni.

Elfogadni a szabályokat, a korlátokat és rugalmasan igazodni hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy nem adjuk fel azt, akik vagyunk, azonban mégis be tudunk állni a sorba. Nagy kihívás lehet ez sokak számára.
Próbáld megérezni és megérteni ezt. Ha sikerül az nagyon sokat segíthet, hogy mindennapjaid sikeresebbek, elégedettebbek, békésebbek és önbeteljesítőbbek legyenek.

Egy példával illusztrálva a színek nyelvén: Te egy kék színű ember vagy. Munkád alapból sárga. Kollégád pedig vörös. Te rugalmasan végzed a sárga munkát, így a kék és a sárga összekeveredik és csodálatos zöld áramlást hoz létre. Te is megőrződ kékségedet, a munka is sárga minőségét, azonban egy új színnel gazdagodik általad, s ez a zöld. Vörös kollégád nem enged. Ő vörös akar lenni és kész. Ezáltal nincs keveredés, nem alakul ki egy új szín, azonban mind a vörös, mind pedig a sárga szín egyre markánsabb, erősebb, melynek hatására éles határ keletkezik köztük, amely bizony feszíti mindkét felet.

Fontosak 2020-ban az elhatározottság, az akarat, a létrehozás, az anyagi/fizikai megvalósítás, az erőfeszítés. Azonban maradjuk a valóság talaján (a 4-es a fizikai alapokhoz, valósághoz kötő energia.)

S mivel ez a 4-es két 2-esből jön össze, a mögöttes energia az érzelmek, érzések, érzékenység, társ igénye, szolgálat és alázat.

Érzékeny, érzelmes és munkás napok következnek.

S még egy feladata Önmagunk Uralkodójává válni. A 4-es Tarot lap az Uralkodó.

S milyen egy jó uralkodó? Önmagán uralkodik, önmagát győzi le, és népét alázattal és szeretettel szolgálja.

Tehát a 2020-as év elhozza az önmagunkon végzett munka lehetőségét. Az önvizsgálatot, az önmeghaladást, a törekvést bennünk, hogy egyre több nemes tulajdonságot kristályosítsunk ki magunkban: türelem, elfogadás, megértés, aktivitás, szeretet, …

Ezekkel a gondolatokkal ajánlom kiszínezésre az Uralkodó Tarot lapját, mint a 2020-as év energiájának egyik színezetét. Aztán miközben ezeken a témákon elmélkedtél és kiszínezted az Uralkodó lapját használd egész évben, hogy emlékeztessen feladatodra.

Fejlődéssel és Tapasztalással gazdag Új Évet Kívánunk!

Steinmüller Csilla Magdolna és az Omniverzum Csapata

Gyakorlati munka

Színezd ki az év lapját.

Elmélkedéssel, az évre hangolt pozitív belső képeiddel, önmagadban megtalált Uralkodó energiával színezd ki a Tarot IV. Uralkodó lapját.
Érezd meg színezés közben a hatalmas energiát, melyet birtokolsz. Légy erős, elhatározott, hogy gyakorlati lépéseket teszel ebben az évben.

Az Uralkodó önmaga felett uralkodik!

Nem a külső világot akarja megváltoztatni és legyőzni, hanem önmagát.
Képes nemesíteni önmagát, több jó tulajdonságot birtokolni (türelem, megértés, szeretet, békesség, elfogadás, stb. …), miközben kifelé, a világ felé elfogadó, erőt sugárzó és segítőkész.

S használd az általad kiszínezett lapot egész évben, hogy emlékeztessen feladatodra.

Az Uralkodó lap színei (ezeket és így használd, mert így sugározza a Tiszta, Egyetemes Energiát):

(Ez pedig egy kifestett Uralkodó lap, minta, hogy Te is könnyebben tudd kiszínezni a sajátodat.)

Színezd ki éves lapodat!

Így használd a színeket:

 • Sárga: A jobb kézben tartott T-feszület és kör a tetején
 • Zöld: Előtér az alak lábánál
 • Kék: A szikla előtt folyó víz
 • Szürke: A kocka, kivétel a kos feje;
 • Lila: Az öve és a tunika lebernyegei
 • Fehér: tunika lebernyegeinek szegélye, az érme, a kos feje, szakáll és haj, a bal kézben tartott gömbön lévő megfordított T-betű szegélye, az ingujjak
 • Arany: A gömbön található kereszt és fordított T-betű, a sisakon található csúcsok és vonalas keret
 • Barna: A folyó és az előtér közötti lejtő
 • Narancs: A hegyek feletti háttér
 • Acél: láb páncél és mellvért
 • Vörös: A bal kézben tartott gömb (kivéve a fordított T-betűt vagy a keresztet a tetején), a sisak (kivéve a csúcsok és a vonalas keret), az egész hegy.

Ide tettem a színes lapot is, hogy könnyebben ki tud színezni a sajátodat.

Ha megérintett ez az írást olvass tovább. Itt kérheted 3 részes ingyenes “Spiri-mini-tréningünket” amiben bemutatjuk az Omniverzum Szabadegyetem módszereit, majd rendszeresen küldünk léleképítő, önismeret fejlesztő tartalmakat.

ITT Kérheted INGYENES mini tréningünket >>>

KÉPZÉSEK

Szolgáltatásaink

Személyes képzéseink

Ismerd meg az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit, válassz személyes képzéseink közül.

Távoktatás képzéseink

Otthonodból, saját időbeosztásod szerint is elvégezheted az Omniverzum Szabadegyetem képzéseit.

Online tanfolyamok

Rövidebb, online kurzusainkon egy-egy spirituális részterületet sajátíthatsz el, akár otthonodból.

mini-spiri-trening

Köszönjük, hogy igényelted Spiri-mini-tréningünket

Shares