+36-20-397-3930 info@omniverzum.hu

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

 

2 éves, 4 szemeszteres képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéről és bejárva a lépcsőfokokat segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, mely a Lélekkel teli élet.

 

MIÉRT HASZNOS?

Miért hasznos az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés?

2020 február 29. a következő évfolyam indulási időpontja. 

ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés

Fontosnak tartjuk, hogy aki segítő foglalkozást választ magának, lássa maga előtt a hozzá forduló ember Életútját, Sorsát, Karmáját. Mert, ma már nem csak az aktuális problémákban kell segíteni (hiszen ezek oka MINDIG magasabb szinten van, mint ahol a probléma felmerül), hanem mindezek mögött a személyes életfeladat meglátásában és a Lélekhez való közeledésben is.
A problémáink, megéléseink gyökere sokszor a születésünkkel hozott, felvállalt feladatainkban rejlik. Ez az az út, aminek bejárását felvállalta Lelkünk születésünk előtt, és e köré szerveződik életünk tapasztalatainak köre.

A Vízöntő-kor emberiségének – akik mi vagyunk – új utakat kell megtalálni és bejárni. NEM a régi rendszerekbe kapaszkodva tud előre haladni – mert az nem fejlődés -, hanem a múlt tudásának és bölcsességének alapjaira a következő fejlődési ív tudását és tapasztalását kell magáévá tenni.
Az már egyértelműen látszik, hogy a hagyományos, régi (Halak-kori) pszichológia módszerei nagyon bezárják az ember személyisége rendszerébe, egójába. Benne tartják a személyiség zárt dobozában, és nem engedik igazi létezésének útjára lépni, a Lélekkel teli létezés felé.

Mert bizony azért vagyunk itt a Földön, éljük egyéleti életünkban, hogy “ruhát” biztosítani a Lélek számára és halhatatlanokká váljunk.

Az ÉletÚt és LélekÚt tanácsadó képzésünkben elindulunk a személyiség szintjéből és bejárva a lépcsőfokokat segítünk fellépni a fejlődés következő lépcsőfokára, a Lélekkel teli létezés felé.

Azonban azt mindenképpen szeretnénk elmondani, hogy ez az út nem csak elméleti, hanem gyakorlati út is. Vagyis először önmagunknak kell elsajátítani a Tudást és aztán Létezésünkbe, mindennapjainkba beépíteni azt. Mert az igazi változásnak az életünkbe, a létezésünkbe is tükröződni kell.

Majd ezek után van jogom megmutatni másoknak is a „Hazavezető” út lépéseit.

A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tudás átadása mellett a személyes, önismereti munkára és a gyakorlati elmélyülésre. A csoport pedig mindehhez tökéletes teret biztosít, ahol minden csoporttagban megláthatom önmagam, együtt fejlődhetünk, támogathatjuk egymást.

A két év tapasztalata és tudása teszi lehetővé a hallgatók számára, hogy megtanulják feltérképezni a hozzájuk fordulók Életútját, és segítsenek bejárni azt.

Aki önmagáért, a fejlődéséért, az önismeretéért, a Lelkéért kíván tanulni azt is szívesen látjuk. Ezen diákoknak nem kötelező vizsgázni.

Milyen témakörökből áll a képzés?

Témakörök

» Integrál Szemlélet: Integrál pszichológia és önismeret
» Önismeret
» Személyiséglélektan
» Egzisztenciális pszichológia
» Bach-virágterápia
» Fejlődéslélektan
» Szellemi Életszabályok
» Szellemi filozófia
» Asztrológia és Symbolon
» Számmisztika 2000 után * Számszimbolika
» Kronobiológiai Pszichogenetika
» Tarot és a Fejlődési Mátrix
» Színterápia elmélet és gyakorlat
» Meseterápia, Mesepszichológia
» Biblioterápia
» Függőleges Világkép
» Sugarak és Energetika
» Művészetterápia
» Transzperszonális pszichológia
» Tanácsadás elmélet
» Tanácsadás gyakorlat

A képzés célja:
» A diák fejlődése önismeret, önfeltárása, önmeghaladása terén.
» Olyan ismeretek átadása, melyek tágítják a hagyományos nézőpontokat, és nagyobb rálátást adnak a világ, és benne az ember működésére, feladatára.
» A különböző módszerek komplex rendszerben történő átadása, mely segítségével több szinten vizsgálhatjuk egy-egy személy születési energiáit, életútját, és az élet során felmerülő nehézségeket, feladatokat. (Számmisztika, Kronobiológia, Asztrológia-Symbolon, Színterápia, Sugár minőségek, stb.)
» Olyan segítők képzése, akik valóban hasznos módszerekkel tudják támogatni a hozzájuk fordulók fejlődését, önismereti munkáját.
» továbbá képesek megmutatni a Lélek felé vezető ösvényt is.

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

Az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés 4 szemeszteres, összesen 2 éves hétvégi felnőttképzés.
1 szemeszter 7 hétvége, szombat 10-17.30, vasárnap 9-16.30 óráig.

A képzés ára

A képzés díja: 140.000.- Ft/szemeszter (félév), mely havi részletben is fizethető (5 x 28.000.- Ft)

A képzés helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.
82-es kapucsengő
Vidéki diákoknak az ott alvás megoldható, hálózsákban a földön. Egy éjszaka ára: 1.500.- Ft.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Domokos Erzsébet
Oktatási vezető, Művészeti Terapeuta
06-20/333-64-75
info@omniverzum.hu

Extra lehetőségek Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs elvonulás kedvezménnyel;
és minden, az iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz az ÉletÚt és LélekÚt Tanácsadó képzés programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/397-3930

Email

info@omniverzum.hu

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő