+36-20-397-3930 info@omniverzum.hu

Coaching

 

A mai rohanó, eredmény orientált világban sokszor nehéz a folyamatos alkalmazkodás, ez szellemileg, idegileg merít le minket, majd később testi tünetekben is jelentkezik. Van, hogy a munkahelyi kihívásoknak nehéz megfelelni. Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá, mégsem sikerül.

Ha úgy érzi nehézségekkel küzd, szívesen segítek…

TANÁCSADÁS

Coaching

Személyes tanácsadás

Coaching

COACHING vagy tanácsadás?

Miért, mikor válasszam az egyiket, vagy másikat?

A “hagyományos” tanácsadásnál azokat a problémákat, sajátosságokat tudjuk feltárni, amit a kliens elmond, illetve a rendszerek megmutatnak. A tanácsadás folyamatában kérdésekkel segítem a felismeréseket, különböző javaslatokat teszek az adott probléma megoldására. Az eredmény gyakorlatilag attól függ, hogy a ki mennyire akar változni, változtatni, és ezért mennyit hajlandó tenni.

A COACHING-ot lehet egyénileg, és csoportban is alkalmazni. Ma már igen elterjedt, hogy felelős vezetők is használják, hogy a munkájukban eredményesek, sikeresek legyenek, illetve egy-egy projektben a csapat erőforrásait irányítottan előhozni az eredmény érdekében.

Alkalmazható, és azonnali eredményt hozhat, ha valakiben blokkok vannak, megmutatja miért nem sikerülnek a kitűzött célok, hogyan tudod előhozni, és tudatosan alkalmazni azon erőforrásaidat, melyek sikerességedhez szükségesek. Nagyon gyorsan magabiztosabb, határozottabb, célorientált lehetsz, lépésenként felépíthetjük az egészséges ÉN – képed. Ezeket vezetetten, konkrét gyakorlatok alkalmazásával/elvégzésével tesszük meg. Az eredmény csak attól függ, a kliens mennyire veszi komolyan a feladatot, és azt hogyan végzi el.

Mikor érdemes jelentkezni?

Mikor hasznos a Coaching

» Van, hogy a kollégákkal nem találjuk meg a hangnemet, vezetőként nem vagyunk eredményesek, a csapatba nehezen tudunk beilleszkedni.

» Van, hogy történt valami az életünkben, ami gyökeres változást hozott, és azóta is negatívan befolyásol minket..

» Van, hogy a párkapcsolatunkban vannak problémák, és nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

» Van, hogy a szüleinkkel való (túlzott vagy semmilyen) kapcsolatunk nyomja rá bélyegét életünkre.

» Van, hogy a gyermekünkkel nehéz megtalálni a hangot, a 2000 után született új energiás generáció új energiás szemléletet követel.

Ezeket a problémákat tudjuk enyhíteni, megszüntetni. A megoldást főleg NLP gyakorlatok segítségével adom át, melyhez a Te aktív részvételed szükséges.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a tanácsadásra

Érdeklődés

Erőss Anna
önismereti trénerner
0620/915-4469
eross.panna@gmail.com

Tanácsadás ára

Egyéni coaching 10.000.- Ft,
Egy – egy foglalkozás kb. 1-1,5 óra.
Lehetőség van egyéni, vezetői és csoportos coaching foglalkozásra is.

Tanácsadás helyszíne

Omniverzum Szabadegyetem és Központ
Budapest, XIII. kerület, Váci út 4. 2/5.

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenesen;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz Coaching programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/397-3930

Email

info@omniverzum.hu

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő