+36-20-397-3930 info@omniverzum.hu

Bach-virág Tanácsadó képzés távoktatás

 

7 hónapos, 28 leckés, távoktatás keretében zajló képzési program az Omniverzum Szabadegyetemen.

38 Bach-virág minősége segít nekünk abban, hogy feltérképezzük magunkat, hogy mélyebb szinten, más nézőpontból lássunk önmagunkra és környezetünkre. Növeli önismeretünket és Lelki szintű segítséget kaphatunk elakadásainkban.

 

MIÉRT?

Miért legyél Bach-virág Tanácsadó?

Távoktatásra folyamatosan jelentkezhetsz

Bach-virág Tanácsadó képzés távoktatás

Bach-virágterápia egy rezgésalapon működő csodálatos módszer.
Dr. Edward Bach 1936-ra alkotta meg ezt a nagyszerű rendszert. Az a cél vezérelte, hogy egy olyan finom módszert találjon, mely fájdalom nélkül képes gyógyítani.

Ma, ezt az izgalmas rendszert a mai korhoz, és elvárásokhoz igazodva alkalmazzuk, mind elméleti, mind gyakorlati szinten.

38 virág minősége segít nekünk abban, hogy feltérképezzük magunkat, hogy mélyebb szinten, más nézőpontból lássunk önmagunkra és környezetünkre. Minden egyes virág egy–egy minőséggel foglalkozik (pl. szeretet nélküliség-szeretet, türelmetlenség-türelem, bátortalanság-bátorság, felelőtlenség-felelősség, életkedv hiánya-életkedv, stb…), és jellegzetes viselkedésminták alapján könnyen felismerhetők.

Amikor kapcsolatban vagyunk Lelkünkkel, akkor harmóniában vagyunk. Azonban ez a mai, rohanó, kifelé élő világban nagy kihívás. A Lélekkel való kapcsolat csendet, befelé fordulást, letisztult személyiséget és pozitív életvitelt kíván. Azonban a Bach-virágok segítségek tudnak lenni ehhez a belső folyamathoz is.

Mikor megjelenik bennünk egy-egy negatív érzés (düh, harag, türelmetlenség, büszkeség, stb…), akkor még messzebb kerülünk a Lelkünkkel való kapcsolattól. Ezek az érzések irányadóak lehetnek, és a Bach-virág terápia rendszere alkalmat ad, hogy a mélyére nézzünk, mi lehet a valódi oka, hogy ezek az érzések megjelennek bennünk.

Az ma már általánosan elfogadott, hogy a betegségek hátterében lelki probléma fedezhető fel. Ez a rendszer még a betegség kialakulása előtt képes figyelmeztetni, hogy mire érdemes odafigyelni, és változtatni.

A Bach-virág tanácsadó képzés során elmélyülünk a pszichológiai fontos irányzataiban és a tanácsadás elmletében és gyakorlatában is.

A képzés azonnal kezdhető.

A Bach-virág terápiát 3 szinten tudjuk használni:

1. Képes mély önismeretet,  lélek szintű útmutatást adni.
2. Képes fizikai szinten különböző tüneteket enyhíteni (fájdalomcsillapító, görcsoldó, lázcsillapító, sokkoldó hatása is van többet között).
3. Képes egy olyan új nézőpontot adni, melyben felvállaljuk saját felelősségünket a gyógyulásunkért, személyiségünk fejlődéséért.  Dr. Edward Bach “Gyógyítsd Tenmagad” című művét szívből ajánlok olvasásra.

A Bach-virág Tanácsadó képzés során megismerkedsz a rendszerrel, és azt gyakorlatok által saját magadon és magadban is felfedezed, megtapasztalod.
Nekem a mai napig különleges a Bach-virág terápia, mert egyik rendszerben sem találtam meg azokat a finom minőségeket, amit ez a rendszer kínálni tud. Így mikor beszélgetek egy-egy emberrel, aki tanácsért fordul hozzám, könnyen felismerhetem, hogy az adott probléma hátterében mi a valódi ok, és így nem tüneti kezelés folyik, hanem az okot tudjuk gyógyítani, megszüntetni.

Kívánom, hogy legyen részed ebben az izgalmas felfedezőútban, melynek végén életed sokkal harmonikusabb, könnyedebb lehet. Erőss Anna

Milyen témakörökből áll a képzés?

Témakörök

Tanult témakörök a képzés során:

  • Pszichológia * 24 lecke
  • Bach-virágterápia * 24 lecke
  • Szellemi filozófia * 22 lecke
  • Kreatív Önismeret * 8 lecke
  • Tanácsadás elmélet * 2 lecke
  • Tanácsadás gyakorlat * 2 lecke

RÉSZLETEK

Részletek a képzésről

Időbeosztás

7 hónapos, 28 leckés távoktatás, mely során a leckéket hetente emailban kapod meg.

Sikeres vizsga után az  Omniverzum Szabadegyetem Bach-virág tanúsítványt állít ki.

A képzés ára

  • havi 22.000.- Ft 7 hónapon keresztül;
  • személyes konzultáció, mely skypon is lehetséges: 5.000.- Ft/1,5 óra;
  • két nap gyakorlati napon való részvétel (kötelező): 20.000.- Ft/nap;
  • vizsgadíj: 10.000.- Ft.

A képzés helyszíne

Távoktatás formában zajló képzés, tehát saját időbeosztásod szerint, saját ütemezésedben tudsz haladni.

A képzés azonnal elkezdhető.

JELENTKEZÉS

Jelentkezés a képzésre

Érdeklődés

Steinmüller Csilla Magdolna
Spirituális tanító, Útonjáró Tanítvány
06-20/397-39-30
omniverzumtavoktatas@gmail.com

Kedvezmények Omniverzum diákoknak

– Iskolánkban KÖNYVTÁR működik, mely diákjainknak ingyenesen igénybe vehető.
– Családállításon való segítői részvétel ingyenes;
– Művészetterápiás Önismereti program féláron;
– Vipassana Meditációs tábor kedvezménnyel;
és minden, iskolánk oktatói által szervezett programon való részvétel kedvezményes.

ITT jelentkezhetsz a Bach-virág Tanácsadó képzés távoktatásban programunkra.

RÓLUNK

Rólunk mondták

Diákjaink visszajelzései

"2017-ben végeztem az Omniverzum Szabadegyetemen. Rendkívül sokat fejlődött a személyiségem az itt töltött 3 év alatt. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatásokon keresztül sok-sok megértésre tettem szert. Feldolgozhattam régi traumáimat, ráláthattam meg nem értett viselkedési, működési mintáimra. Mind a pszichológiai, mind a szellemi tanítások nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon az általános közérzetem, hogy magasabb nézőpontból rálássak önmagamra, másokra és a kapcsolataimra. Amikor krízisbe kerültem, nem engedték el a kezem, éreztem, hogy biztonságban megnyílhatok és dolgozhatok magamon. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elvégeztem ezt az iskolát.

Hálás köszönet Csillának, az összes tanárnak és nem utolsó sorban a csoporttársaimnak!"

Cserta Zsófia

Végzett hallgató

"A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem ismeri saját magát, nincs helyes énképe magáról. Lehet, hogy amit magáról hisz, az egy idealizált énkép, és valójában nem is olyan, csak olyan szeretne lenni.

Igen, én szerettem volna tudni, hogy ki is vagyok valójában, milyen ember vagyok, van-e még feladatom ebben az életben? Hisz eddigi életemben csak a szerepeimnek akartam megfelelni. Jó gyerek, jó testvér, jó barát, jó szerető, jó édesanya, jó nagymama, jó beosztott, jó vezető, jó sportoló szerettem volna lenni.

Most már tudom, mert ez az iskola felnyitotta a szemem, segített, hogy valójában megismerjem magam, hogy ne ösztönösen, hanem tudatosan éljek. Elindított a helyes úton. Nem mondom, hogy könnyű volt, de sokat adott.

Köszönet a tanáraimnak és annak a sok jó módszernek, amivel megismertetett, amit a kezembe adott.

A szakdolgozatom megírása, a téma kitalálása, a megírása nagy kihívás volt az életemben, 65 éves koromban, de sikerült. Sokat tanultam belőle. Köszönöm!"

Gabriella

Végzett hallgató

"Sziasztok, Kata vagyok és az én történetem szerintem a mai világban meglehetősen átlagosan indult. Adott egy 30+-os lány, aki nagyon nem érezte jól magát a bőrében, munkájában maximalista volt - kollégái ezt nehezen viselték, magánéletében kiegyensúlyozatlan, nagyon erősen kontrollálta az élete minden területét. És eljutott odáig, hogy nap mint nap inkább a világ másik végére utazott volna, hogy ezt az egész katyvaszt maga mögött hagyja. És akkor elhangzott az a mondat, ami megváltoztatta az életemet, felindultságomban azt mondtam páromnak, hogy keressen nekem egy olyan helyet, ahol senki sem szól hozzám és nekem sem kell senkivel beszélnem.... és megtalálta: Omniverzum Szabadegyetem által tartott Vipassana meditációs tábor. Egy hét csend - fizikai értelemben legalábbis biztosan, egy hét csak magammal, de fantasztikus támogatással, aminek köszönhetően megindulhattak a belső folyamataim körvonalazódása és tisztulása. Természetesen a hét vége sírással talált rám, leginkább azért, mert nem tudtam, hogy az elindult folyamatokat hogy tudnám jól megdolgozni: ekkor ajánlotta az iskola vezetője, hogy próbáljam meg a 3 éves képzésüket a Spirituális Lélekgyógyász képzést."

Kata

Végzett hallgató

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36-20/397-3930

Email

info@omniverzum.hu

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
2 emelet 5.
82-es kapucsengő